Jezdić: Objavljujemo opštu mobilizaciju – sve za Srbiju, Srbiju ni za šta

Podelite:

Objavljujemo rat trenutno najvećem neprijatelju Srbije – demografskoj eroziji naše zemlje, kazao je Jezdić

Srpski glumac Nenad Jezdić kazao je da je bijela kuga najveći neprijatelj Srbije.

Bijela kuga nadvila se nad Srbijom. Smrtonosna emidemija puste zemlje širi se rubnim područjima Srbije i zlokobno prijeti da zatre srpsko selo. Upravo to selo je održalo Srbiju, nahranilo nas i othranilo. Sa nestajanjem sela nestala bi i Srbija, rekao je Jezdić u Palati Srbije pred osnivanje Nacionalnog savjeta za spas sela.

On je ukazao da u hiljadu sela u Srbiji ima manje od 100 stanovnika.

U više od 200 sela nema nikog mlađeg od 20 godina. Probudimo se, osvestimo se, stavimo prst na čelo svi mi koji želimo dobro Srbiji. Upotrebimo znanje da spasimo srpsko selo. Da se vratimo korijenima, da zaboravimo sve naše trenutne diobe i spriječimo prijeteće seobe. Jer, srpski seljak je oduvijek bio i hranitelj i branitelj Srbije, najsavjesniji čuvar naših prirodnih bogatstava, kazao je Jezdić.

Naše selo, naveo je on, mora da bude spoj tradicionalnog i modernog, prenose beogradski mediji.

Da se niko ne postidi da kaže da je selja – već da sa ponosom to izgovara. Gospodo seljaci, poštovani domaćini, Srbija je zemlja na brdovitom Balkanu. Svi smo mi najmanje trećim ili četvrtim kolenom izašli iz srpskog opanka i samo zajedničkim snagama možemo da obnovimo srpsko selo. Da ostanemo i budemo svoj na svome, da se dječja graja ponovo zaori našim selima. Ako sačuvamo selo, sačuvali smo Srbiju. Objavljujemo rat trenutno najvećem neprijatelju Srbije – demografskoj eroziji naše zemlje. Objavljujemo opštu mobilizaciju – sve za Srbiju, Srbiju ni za šta! Smrt fenomenu puste zemlje i bijele kuge, a za spas srpskog sela, rekao je Jezdić.

Podelite:

2 Komentari

 1. Gluposti,najveće srpsko selo Beograd je prepuno seljanki..
  Nije problem u tome što 100 matori baba na nekoj planini ne rađaju decu već u tome što mlade Beogradske seljanke sa Karaburme ili Zvezdare mogu do svoje 30-te godine podbaciti i uništiti gotovo za deceniju svoje reproduktivno,genetske dobi više fetusa nego što ceo Beograd ima stanovnika..
  Godišnje se na teritoriji Beograda izvrši abortusa nekoliko desetina hiljada..
  A ne verujem da i jedna baba u nekom selu na Midžoru je ikad pomislila na abortus ako u opšte i razume značenje te reči??????
  Problem jeste u selu ali onom koje je najveće u Srbiji a ne u idiličnom i dobroćudnom provincijalnom selu o kojem palamuđa Jezdić a koje nikakve veze nema sa abortusnom ili belom kugom..
  Bela kuga je medicinski problem a ne neki teritorijalno administrativni striktno vezan za provinciju,departman ili kanton.

  • Doktore neće biti da si dobro razumeo Jezdića. Da bi čovek opstao mora da ima vodu, hranu i krov nad glavom. Hrana se proizvodi na selu (osim fabričkih derivata), a selo propada jer se namerno uništava i ovo je Jezdićev vapaj za obnovu sela kao žile kucavice i opstanka Srbije. Možda bi i te seljanke po Beogradu rađale kada bi imale od čega da hrane potomstvo?
   Nije abortus u velikoj većini stvar trenutnog komfora, nego i nužde! Doktore a koliko spontanih abortusa ima i zašto su u porastu?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here