Јоца Амстердам најавио убиство власника Курира и Адрија медије! Родић ће завршити као Пуканић!

Поделите:

ЗАБЕЛА – Сретен Јоцић, познатији као Јоца Амстердам, осуђеник за убиство, изнео је шокантне тврдње у интервјуу недељнику Експрес чији је власник Горан Веселиновић, кум председника Србије Александра Вучића, да се спрема убиство власника “Адриа Медија групе” и листа “Курир” Александра Родића!

У том срамном интервјуу, новинарка недељника Експрес, изражава забринутост да би за то убиство могао бити оптужен Вучић, а да ниједног тренутка није осудила нити показала забринутост да би човек о ком поставља питање могао бити мета напада!

Наиме, новинарка унапред зна да ће убити власника Курира Александра Родића па пита да ли ће Вучића оптужити за то. Јоца Амстердам одговара да неће оптужити Вучића али да ће Родића убити!!!
” Да ли прети опасност да му се нешто лоше деси, па да Вучића за то оптуже?, пита новинарка Јоцу Амстердама. На шта је он у срамном интервјуу одговорио:

– Ја мислим да неће, увек примењују другу варијанту. Њега ће највероватније да отрују. Или му спремају саобраћајку или неко тровање.
На то, новинар наставља са својим срамним закључцима: “А оптужића Вучића…”

Јоцић је додао за лист Вучићевог кума да се Родићу спремају ” или саобраћајку или неко тровање”.

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here