Još jedno boračko – veteransko udruženje ušlo u sastav Srpske desnice!

Podelite:

Nakon udruženja „Naš istok“ Srpskoj desnici pristupio je i Savez udruženja boraca i ratnih vojnih veterana – Starih ratnika Srbije iz Bora.

Predsednik udruženja Žarko Perović potpisao je memorandum o saradnji sa predsednikom Srpske desnice Mišom Vacićem, napominjući da je u Srpskoj desnici i njenom mladom lideru prepoznao iskrenog partnera i da će buduće aktivnosti biti rezultat zajedničke saradnje borbe za Srbiju.

„Izrazito sam ponosan što je Savez postao deo desnice jer je upravo Srpska desnica prepoznata od strane boračkih i veteranskih udruženja kao politička opcija koja sabira patriotsko – nacionalni blok“, rekao je Miša Vacić dodajući da je ovo devetnaesta organizacija koja je zvanično postala deo SD-a.

Foto: srpskadesnica.rs
Foto: srpskadesnica.rs

Srpska desnica ističe da je predsednik Pokreta veterana Saša Dujović zamenik predsednika Miše Vacića, dok je predsednik Saveza boračkih organizacija Republike Srbije – Sabor Dejan Marjanović član predsedništva Srpske desnice.

Legendarni šef obezbeđenja generala Ratka Mladića Branislav Puhalo je predsednik Saveta za bezbednost Srpske desnice, a čuveni sarajevski ratni komadant dobrovoljaca Branislav Brne Gavrilović je počasni član predsedništva.

Foto: srpskadesnica.rs
Foto: srpskadesnica.rs

Srpska desnica je ponosna na činjenicu da mnogi ugledni pojedinci i ozbiljne patriotske organizacije prepoznaju naš politički potencijal. Iskreni patriotizam koji promoviše Srpska desnica, u nameri odbrane srpskih nacionalnih interesa, svakim danom privlači sve više rodoljubivo opredeljenih građana i nacionalnih pokreta koji su spremni da se bore za svoju državu.

Nacionalist

Podelite:

1 komentar

  1. Ove Vulinove bitange su isto toliko borci koliko sam i ja Ču En Laj.
    Oni su očigledan primer kao mafija i vucibatine otimaju državne pare.
    Da ima države – kao što je nema, postoje samo privatna preduzeća – ovi neradnici bi davno bili na prevaspitavanju u nekom kamenolomu gde se tuca kamen.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here