Јован Марић извређао Мацуру: Жени после 50. откуцава биолошки сат и она је ништа!

Поделите:

Докторка Нада Мацура и професор др Јован Марић жестоко су се посвађали у Јутарњем програму када су се дотакли теме сека и коме брже откуцава биолошки сат – женама или мушларцима.

Сексолог Марић је у једном тренутку споменуо и како су жене у 50. не служе ничему.

На почетку је др Марић испричао поприлично скандалозан виц о величини мушког и женског полног органа, и иако је свима било смешно, докторка Нада се није смејала.

“Где ме позвасте у ову емисију. То је глупо питање како ја проверавам мушкарце”, била је шокирана Мацура.

Kада је Марић објашњавао зашто мушкарци не желе да се ожене са лепим девојкама, пре свега зато што се боје да остану без ње јер ће увек да наиђе неко млађи, лепши, паметнији, Мацура га је прекинула: “Па ви говорите као да сте из средњег века”.

“Људи се не бирају по лепоти. Мушка и женска лепота су неупоредиве, може да нам мушкарац бити тако занимљив са неким детаљем, са гласом, покретима, са ставом. Ја волим паметне мушкарце”, објаснила је Мацура.

“Kад видите лепог лепог мушкарца са ружњивом женом, објашњење је откуда ви знате шта му она све ради у кревету и каква је мајсторица”, рекао је Марић, али се Мацура увредила: “Ма ајте молим вас, а лепе жене не раде то?!”

“Она мора да надокнади то што је ружњикава, док се ове лепе не морају трудити, оне су нарцесиодне, ове друге морају нешто да знају како би задржале уз себе”.

“Смешно је када видите тата у 50”, рекла је Мацура, а онда се Марић надовезао: “Смешно је јер женама откуцава биолошки сат и после сте 50. године ништа”.

“Мушкарцима са 50 ради простата”, наставила је Нада, а Јован је покушао да објасни докторки говорећи податак да сви генији Бетовен, Моцарт, отац имао у просеку 50. години.

“Уместо да жените и удајете, ви треба да правите децу, ма дај, молим вас”, била је баш изнервирана Мацура и морала је да му спусти.

Курир

Поделите:

3 Коментари

  1. Презиме Марић је широкопознато. Србско је нема сумње. Откуд онда та реч у хебрејском???

    מַעֲרִיץ ז’
    маариц м.р.
    поклонник, почитатель, обожатель

  2. Они су обоје необични и “луцкасти”. У понечему су обоје у праву. Ја у својој 75. немам простату (немају сви то после 50), а није тачно ни што каже Марић да су жене после 50. године ништа. Неке су још како НЕШТО и после 50. А тачно је да ми у лепим годинама радије спавамо са млаађим женама јер нам се на њих лакше ди… Лакше се узбудимо и лепше нам је.
    Дакле и Мацурева и Марић су се међусобно “вређали” и само су делимично били у праву.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here