Јовановић: Боље да показујемо овај знак него да ратујемо!

Поделите:

„Ако је рат алтернатива, онда је боље да сви показујемо овакав знак рукама и да буде мир у региону. “

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић каже да разговара са свима кад је у питању „Kоалиција за мир“ коју предлаже и да то није предизборни пројекат. „Kо руши идеју договора с Албанцима? И црква и националисти и Додик и сад се на крају појаве моје колеге из опозиције и кажу – ајде и ми“.

„Моја идеја је мир у региону. За тај мир треба да постоји воља. Политичке поделе су оправдане ако воде прогресу. Ја сад не видим тај прогрес. Ми имамо сто година хаоса, потребан нам је мир, сигурност, макар за генерације наше деце.“ – рекао је Јовановић.

„Ако је рат алтернатива, онда је боље да сви показујемо овакав знак рукама и да буде мир у региону. Ако треба да са овако склопљеним рукама идем да преговарам о миру са Албанцима, ја бих ишао. Ту нема дилеме, мир нема алтернативу!“ – закључио је Јовановић.

Satirični sajt ZICER

Поделите:

9 Коментари

 1. crkva ima svoje crkvene posede na Kosovu pa ima interes da ratuje za svoju crkvenu imovinu ali šta od toga imaju n.p.r. obični Beograđani blejci po kafićima,huligani ultrasi koji cepaju Tuborg i Heineken dok im sunce ne udari u retrovizor od Harley Davidsona??????
  hoće li im neki pop natočiti benzina i ulja u njihovu aždaju u zamenu za njihov verski patriotizam???????
  hoće,malo sutra kad na pumpi budu prodavali elečtrične punjače za mobilne umesto visokooktanskog benzina??????
  niko nema račun da ratuje zbog par manastira i malo vinograda oko njih…..
  pa pola Beograđana je zapustilo i svoju imovinu u Grockoj,Bubanj potoku i Vrčinu pa pobeglo na asfalt da im nebi visio grozd oko vrata a da brani popovsko groždđe i vrca med,pretapa vosak…….
  skup je taj popovski sendvič……sa jedne strane praseća pečena plećka sa druge jagnjeća pečena plećka a između komad običnog leba……
  a blejci žive na par Heinekena i malo vetra u kosi ako ima sunca napolju a i toga ovog leta sve manje..

 2. ”Ако треба да са овако склопљеним рукама идем да преговарам
  о миру са Албанцима, ја бих ишао. Ту нема дилеме, мир нема
  алтернативу!“ – закључио је Јовановић.”

  А, ко теби брани да живиш у миру?
  Иди на Косово, па лепо – живи у ”миру”, као што живе преостали Срби.
  Зарад тих људи тамо, треба ићи и ратовати!
  Може ли неко тим људима да каже: СЕЛИТЕ СЕ, БЕЖИТЕ…, ради тога
  што неки пробисвети по Београду резонују, да су пиво и бензин претежнији
  од живота тих људи, од гробова предака …
  Хоћеш да ти деца живе у миру – педерски, наркомански, педофилски… –
  бољој будућности?!

  Чедо, ти ”имаш м..а”, спреман си да ризикујеш, а увек ти се то исплатило.
  Сети се само, био си потрчко у Шилеровој, у излизаним патикама и
  још излизанијим фармеркама, био си на услузи свима, а нарочито
  непријатељима народа српскога, а сада си сав ”уфирмиран”’…
  Ти се, бре, ”неко и нешто”, а Вучић је наспрам тебе само ”гоља”.
  Али, ко зна, можда би га ти могао превући на твоју страну, па да
  следеће године, на паради гузараната, заједно прошетате Београдом
  ”муда овуда”.
  Перспективан си ти, човече!
  Предао си Слободана милошевићас у Хаг; длака са главе ти није фалила
  када су ти убили шефа, а ти, као фол, ниси знао где ће ко и када да га
  звизне, бајаги морао си на ”службени пут”.
  Чедо, твоје име је обележило ову историјску епоху пропадања и издаје државе
  Србије и народа српскога, али шта да се ради када ми раније нисмо знали за
  ону руску пословицу: ”“Нема породице без наказе, али те наказе не би требало
  да буду они који су лидери.”
  На жалост, од 5.октобра 2000. све сама наказа до наказе!

  Дратан Славнић

  • Разуман предлог

   Свака част за Драгана. Свако од Срба ко је за цепање отаџбине Србије с југа треба обавезно да буде за такво мишљење награђен тиме да се усели у ту “Државу Косово” и да тамо живи. Србија је премала да остану да живе у њој они који су за предају Косова и Метохије. Нека, једноставно, сви који су за деобу Србије свој срећан живот наставе у тој новоуспостављеној “држави Косово”. Јер, они који предају део Србије немају права да остану о овом смањеном делу Србије јер је тај део толико мали да су они први вишак. Хоћеш да предаш део Србије, иди да живиш срећно у том делу који си предао. Основно је правило: нико не може да има “и јаре и паре”. Дакле, не можеш да имаш другу државу по својој вољи и предаји, а да останеш да живиш у делу који си смањио по својој вољи.

 3. РАЗУМЕМ ЈОВАНОВИЋЕВУ БОРБУ ОВИМ ЗНАКОМ ЗА “МИР”

  Ја умем да разумем Јовановића и све сличне њему. Да сам и ја стекао енормно богатство у досадашњим страдањима због разбијања Југославије и Србије, можда бих и ја показивао сваки знак против нових ратова, јер бих се бојао да се ратна срећа не окрене к некоме другоме, па да ја останем без своје вило, без посланичких места, без ренти које ми иду у новчаник док ја лежим на неком топлом мору одмарајући се на рачун оних који су остали без ичега. Можда бих и ја тада с Јовановићем и Шаћиријем скрстио руке показујући знак Албаније или било које друге државе. Јер, и Броз, када је отео власт у рату и засео у фотељу после рата, увек је говорио да је за “мир” јер је знао да у рату може неко њему да преотме власт као што је он учинио. Јовановић и слични можда имају и више школе од Броза па су научили да, кад се обогате, њима одговара да се боре само за мир.

 4. Занимљиво ми је како је тако лако и брзо Јовановић успео да извежба па да на исти начин као Шаћири показује на својим грудима знак Велике Албаније. Јовановић је беспримерно добар Шаћиријев ученик.

 5. obični Beograđani blejci po kafićima,huligani ultrasi koji cepaju Tuborg i Heineken dok im sunce ne udari u retrovizor od Harley Davi
  Kakvi komleksi…..KOLIKO HD ima u Beogradu ziv bio? Vetar u kosi, sunce, hajneken…kakvi komleksi. U Beogradu ima mozda TRI HD. Pretplatise na neki drugi paket tv kanala. Tv je za glupe ljude, intelektualci su to odavno izbacili iz kuce, ali makar se pretplati na druge kanale….”prosecan BGdjanin na HD” :)))))))))))))))……aaaajooooj pobogu. Eeeee, sta su nam uradili komunjare, nekima ni ya 1000 godina nema pomoci. A “dogmatika” ti je se, jaca strana. U Beogradu nema ni VESPI, kamoli HDevisona, al vidionako “prosecno”.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here