Jovanović: Bolje da pokazujemo ovaj znak nego da ratujemo!

Podelite:

„Ako je rat alternativa, onda je bolje da svi pokazujemo ovakav znak rukama i da bude mir u regionu. “

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da razgovara sa svima kad je u pitanju „Koalicija za mir“ koju predlaže i da to nije predizborni projekat. „Ko ruši ideju dogovora s Albancima? I crkva i nacionalisti i Dodik i sad se na kraju pojave moje kolege iz opozicije i kažu – ajde i mi“.

„Moja ideja je mir u regionu. Za taj mir treba da postoji volja. Političke podele su opravdane ako vode progresu. Ja sad ne vidim taj progres. Mi imamo sto godina haosa, potreban nam je mir, sigurnost, makar za generacije naše dece.“ – rekao je Jovanović.

„Ako je rat alternativa, onda je bolje da svi pokazujemo ovakav znak rukama i da bude mir u regionu. Ako treba da sa ovako sklopljenim rukama idem da pregovaram o miru sa Albancima, ja bih išao. Tu nema dileme, mir nema alternativu!“ – zaključio je Jovanović.

Satirični sajt ZICER

Podelite:

9 Komentari

 1. crkva ima svoje crkvene posede na Kosovu pa ima interes da ratuje za svoju crkvenu imovinu ali šta od toga imaju n.p.r. obični Beograđani blejci po kafićima,huligani ultrasi koji cepaju Tuborg i Heineken dok im sunce ne udari u retrovizor od Harley Davidsona??????
  hoće li im neki pop natočiti benzina i ulja u njihovu aždaju u zamenu za njihov verski patriotizam???????
  hoće,malo sutra kad na pumpi budu prodavali elečtrične punjače za mobilne umesto visokooktanskog benzina??????
  niko nema račun da ratuje zbog par manastira i malo vinograda oko njih…..
  pa pola Beograđana je zapustilo i svoju imovinu u Grockoj,Bubanj potoku i Vrčinu pa pobeglo na asfalt da im nebi visio grozd oko vrata a da brani popovsko groždđe i vrca med,pretapa vosak…….
  skup je taj popovski sendvič……sa jedne strane praseća pečena plećka sa druge jagnjeća pečena plećka a između komad običnog leba……
  a blejci žive na par Heinekena i malo vetra u kosi ako ima sunca napolju a i toga ovog leta sve manje..

 2. Beograd ne voli avanturiste……
  da ih voli stavili bi na sred grada gologuzog **Oslobodioca** a ne prognali na Kalemegdan da bleji na ušće dve najveće Balkanske reke ko urađeni narkoman..

 3. ”Ako treba da sa ovako sklopljenim rukama idem da pregovaram
  o miru sa Albancima, ja bih išao. Tu nema dileme, mir nema
  alternativu!“ – zaključio je Jovanović.”

  A, ko tebi brani da živiš u miru?
  Idi na Kosovo, pa lepo – živi u ”miru”, kao što žive preostali Srbi.
  Zarad tih ljudi tamo, treba ići i ratovati!
  Može li neko tim ljudima da kaže: SELITE SE, BEŽITE…, radi toga
  što neki probisveti po Beogradu rezonuju, da su pivo i benzin pretežniji
  od života tih ljudi, od grobova predaka …
  Hoćeš da ti deca žive u miru – pederski, narkomanski, pedofilski… –
  boljoj budućnosti?!

  Čedo, ti ”imaš m..a”, spreman si da rizikuješ, a uvek ti se to isplatilo.
  Seti se samo, bio si potrčko u Šilerovoj, u izlizanim patikama i
  još izlizanijim farmerkama, bio si na usluzi svima, a naročito
  neprijateljima naroda srpskoga, a sada si sav ”ufirmiran”’…
  Ti se, bre, ”neko i nešto”, a Vučić je naspram tebe samo ”golja”.
  Ali, ko zna, možda bi ga ti mogao prevući na tvoju stranu, pa da
  sledeće godine, na paradi guzaranata, zajedno prošetate Beogradom
  ”muda ovuda”.
  Perspektivan si ti, čoveče!
  Predao si Slobodana miloševićas u Hag; dlaka sa glave ti nije falila
  kada su ti ubili šefa, a ti, kao fol, nisi znao gde će ko i kada da ga
  zvizne, bajagi morao si na ”službeni put”.
  Čedo, tvoje ime je obeležilo ovu istorijsku epohu propadanja i izdaje države
  Srbije i naroda srpskoga, ali šta da se radi kada mi ranije nismo znali za
  onu rusku poslovicu: ”“Nema porodice bez nakaze, ali te nakaze ne bi trebalo
  da budu oni koji su lideri.”
  Na žalost, od 5.oktobra 2000. sve sama nakaza do nakaze!

  Dratan Slavnić

  • Razuman predlog

   Svaka čast za Dragana. Svako od Srba ko je za cepanje otadžbine Srbije s juga treba obavezno da bude za takvo mišljenje nagrađen time da se useli u tu “Državu Kosovo” i da tamo živi. Srbija je premala da ostanu da žive u njoj oni koji su za predaju Kosova i Metohije. Neka, jednostavno, svi koji su za deobu Srbije svoj srećan život nastave u toj novouspostavljenoj “državi Kosovo”. Jer, oni koji predaju deo Srbije nemaju prava da ostanu o ovom smanjenom delu Srbije jer je taj deo toliko mali da su oni prvi višak. Hoćeš da predaš deo Srbije, idi da živiš srećno u tom delu koji si predao. Osnovno je pravilo: niko ne može da ima “i jare i pare”. Dakle, ne možeš da imaš drugu državu po svojoj volji i predaji, a da ostaneš da živiš u delu koji si smanjio po svojoj volji.

 4. RAZUMEM JOVANOVIĆEVU BORBU OVIM ZNAKOM ZA “MIR”

  Ja umem da razumem Jovanovića i sve slične njemu. Da sam i ja stekao enormno bogatstvo u dosadašnjim stradanjima zbog razbijanja Jugoslavije i Srbije, možda bih i ja pokazivao svaki znak protiv novih ratova, jer bih se bojao da se ratna sreća ne okrene k nekome drugome, pa da ja ostanem bez svoje vilo, bez poslaničkih mesta, bez renti koje mi idu u novčanik dok ja ležim na nekom toplom moru odmarajući se na račun onih koji su ostali bez ičega. Možda bih i ja tada s Jovanovićem i Šaćirijem skrstio ruke pokazujući znak Albanije ili bilo koje druge države. Jer, i Broz, kada je oteo vlast u ratu i zaseo u fotelju posle rata, uvek je govorio da je za “mir” jer je znao da u ratu može neko njemu da preotme vlast kao što je on učinio. Jovanović i slični možda imaju i više škole od Broza pa su naučili da, kad se obogate, njima odgovara da se bore samo za mir.

 5. Zanimljivo mi je kako je tako lako i brzo Jovanović uspeo da izvežba pa da na isti način kao Šaćiri pokazuje na svojim grudima znak Velike Albanije. Jovanović je besprimerno dobar Šaćirijev učenik.

 6. obični Beograđani blejci po kafićima,huligani ultrasi koji cepaju Tuborg i Heineken dok im sunce ne udari u retrovizor od Harley Davi
  Kakvi komleksi…..KOLIKO HD ima u Beogradu ziv bio? Vetar u kosi, sunce, hajneken…kakvi komleksi. U Beogradu ima mozda TRI HD. Pretplatise na neki drugi paket tv kanala. Tv je za glupe ljude, intelektualci su to odavno izbacili iz kuce, ali makar se pretplati na druge kanale….”prosecan BGdjanin na HD” :)))))))))))))))……aaaajooooj pobogu. Eeeee, sta su nam uradili komunjare, nekima ni ya 1000 godina nema pomoci. A “dogmatika” ti je se, jaca strana. U Beogradu nema ni VESPI, kamoli HDevisona, al vidionako “prosecno”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here