Јовановић и Санда поново заратили

Поделите:

Сукоб некадашњих страначких колега и потенцијалних партнера у Савезу за Србију Драгана Ђиласа јуче је поново настављен.

Милош Јовановић, председник ДСС-а, изјавио је да се Санда Рашковић Ивић, некадашња председница те странке и актуелна потпредседница Народне странке Вука Јеремића, сама искључила из ДСС-а, а она му је узвратила оптужбом да је од ње покушао да направи крпу.

Милош Јовановић је коментаришући одлуку руководства те партије да искључи Санду Рашковић Ивић казао да је она сама одлучила да буде искључена.

– Играло се мало на ту женску црту, па се мало играло жртве, медијски је друга страна то прогурала на тај начин – казао је он у интервјуу за један дневни лист и додао да је Рашковић Ивић јавно рекла да неће послушати одлуку Председништва да Ђорђе Вукадиновић буде искључен из посланичког клуба ДСС-а.

– Од када сам председник странке, ниједна локална коалиција са СНС-ом није направљена, а док сам био в. д., направљена је само у Kосјерићу. Свих 13 коалиција са напредњацима формирано је у њено време. Е сад, како она то окреће и изокреће… Нећу да се бавим тиме – казао је Јовановић и додао да је Санда Рашковић Ивић хтела да странка подржи Вука Јеремића на председничким изборима, а да је већи део странке био против.

С друге стране, Санда Рашковић Ивић тврди да су такви као што је Милош Јовановић од ње покушали да направе крпу.

– Милошу Јовановићу није доста што сам га пре две године позвала да се врати у страначки живот, па ми се после „захвалио“ потписивањем писма које од мене прави страног плаћеника зато што сам се залагала за заједничког кандидата опозиције и била против коалиција са СНС-ом – рекла је она за један портал и додала да је то било показивање мишића партијских анонимуса, али и људи попут Јовановића који прстом нису мрднули у изборној кампањи.

– Од таквих заиста нисам могла, нити хтела да слушам бесмислена наређења, у ствари јалове покушаје да од мене направе крпу – поручила је, између осталог, Санда Рашковић Ивић.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here