Kакав сте идиот зависно од њу ејџ спиритуалног булшита за који трипујете да ради

Поделите:

Kако то обично бива, глупих људи, који болују од duning krugera  има највише на свету. И сви они су уверени да су много паметни и да најбоље знају. И наравно како су, у ствари, глупи као поломљен воденични камен, лако им је увалити њу ејџ будалаштине које не раде ништа а уз то и не служе ничему, осим што веома вешто врше пренос великих свота новца из џепа дебила у џепове превртљиве, погане гамади која нема нимало морала и скрупула и дере овце.

Wicca – Тинејџерска ложана на магију, углавном неки микс влашке и друидске, са обавезним обрнутим пентаграмима и тешком шминком. Глупи клинци који воршипују “мајку природу” и трипују се, цртају неко лишће по себи и зидовима своје собе, пију разне биљне чајеве, облаче се као готичари и изводе “магијске ритуале” са још пар комплетних идиота сличних себи. Читају разне књиге о виканизму и утрипују дубоку спиритуалност и повезаност са природом. Наравно мисле да су бољи од невикана мада се праве фини и као “не не ми вас све прихватамо”. Једина добра ствар код виканизма су голе девојке које играју у колу по месечини, али наравно, ови то не раде, јер зашто радити било шта добро кад можеш да будеш срање. Ужасавајуће је што многи људи ову будалаштину не прерасту када крену на факултет.

Јога – Јога је добар режим истезања и то је то. Поред јоге би требало да се раде и друге вежбе јер јога сама по себи није довољна. Нема неког дубоког спиритуалног буђења и налажења личног центра код јоге. Нема филозофске мисли и тога да вам се приказују кинеска божанства и дугачки металик змајеви са брковима који им се вијоре. Наравно да ћете се боље осећати од јоге јер се бавите физичком активношћу, а свака физичка активност са собом доноси бољитак у здрављу и расположењу. Наравно гамад која вам држи прескупе “сеансе” вам то никада неће рећи јер би то значило да више не би могли да вам узимају превелике суме новца за мало бејзик истезања.

Медитација – Медитација ме тако смирује и опушт…не сери да те опушта. Стварно, ево ја не знам, узмеш, пустиш опуштајућу музику, седнеш у релаксиран став и очистиш мозак од негативних мисли. Ево стварно не разумем зашто ћеш бити опуштенији после. Мислим, и Перица који прилегне и пусти неки смирујућ звук типа падања кише или ветар кроз траву ће се такође скроз опустити. Само, он неће бити њу ејџ папак који ће да се ложи да “медитира”, пали прескупе свеће прављене од јаковог млека и седи у разним позама, и трипује да постиже неке нове спиритуалне нивое и да је толико изнад других да лебди изнад земље и гледа нас са релаксираним осмехом. Јок, брате, Перица ће лепо да буде опуштен и расположен и неће триповати плус ће да уштеди кинту да купи нешто корисно. Још ако издрка – бог да га види 😀

Пагански шаманизам/друидизам – Ово су, махом, морони који обожавају нордијске богове, шерују ‘хеатхен’ постове по интернету, трипују да се баве неком шаманистичком магијом, иду на семинаре о томе, наравно своје “мастере” плаћају финим сумама да их уче веома вешто процеђеном срању које везе са животом нема. Оно кад ти дебил са великим осмехом на лицу дође и каже “Учитељ Улф је много добар човек, њега је ударио гром и онда је открио Одина и убацио своје срце у велики храст”. Наравно све те друидско шаманске братије имају по тридесет пет гругова и за достизање сваког новог круга потребне су пареее. На жалост, како се непаушална религиозност и даље не третира као ментална болест која захтева лечење, људи ће да га пусте да просипа своје баљезгарије и да држи предавања, иде наоколо и смара људе са тиме. Пошто, невероватно, али сви ови шаманимизам идиоти непрестано даве око овога, горе од вегана.

Испијач детокса – Нездраво људско смеће које је годинама уништавало своје тело, и онда је одлучило да је време да истера “токсине” из својег тела. Тим циљем, испија невероватне количине разних “детокс” бућкуриша који су састављени од гомиле срања, помало воћа и чистих лажи. Kраткотрајно изгледа мршаво и здраво јер практично не једе чврсту храну, и само липачи и липачи та зелено-жуто-браон срања и из уста им смрди на буђаву детелину са трачком менте. Непрестано свима говори да уносе токсине, како уништавају своје тело, како он зна како могу да се спасу. То тако ради док га не ођебу сви осим људи који су приморани да са њим интерагују професионално и морончина истих као он. Наравно та детокс срања не раде апсолутно ништа јер јетра и бубрези, у ствари, раде посао чишћења организма од токсина. Ако се не опамети, нарушиће своје здравље још горе него пре него што је кренуо да се “детоксификује”.

РОДНОВЕРЈЕ – Он се билдује у теретани, слуша четничке песме, тетовира острог на леђима и плива за крст. Он је постер боy поwерславља. Туко би педера, туко би жену, газио би хрвата и шиптара. Али онда се једног дана пробуди, и схвати да му то није довољно, није HC, није довољно традиционално и срБски, хоће још, хоће више, као трипозна, брадата мала сирена са кокардама. Онда открије…. СВАРОГА и ДАЖБОГА, коловрат, фолк метал и ман бун. Тренутно сав свој православни зелотизам прешалта у словенски зелотизам. Kреће да купује све од оне фирме РОД и да блајха браду како би био прави словен, а оно 75% гена му из мале азије, пренесено када је неки његов предак одлучио да се мало забави по српским селима током османске окупације. Највећа животна дилема му је да ли да око врата окачи коловрат или Сварогов симбол. Не постигне ништа у животу и само иде на свирке разних опскурних бендова и крља се са разним родицама које брију стране главе и смрди им из уста.

Штапићопалитељ – То су смрадови који смрде од главе до пете, смрде им трепавице, смрде им обрве, смрде им длаке из ушију на неки пачули или даршан. Нема живота од њих. Смрадом мошуса покривају смрад вутре или зоњчуге која смрди на вутру. Трипују да су некога зајебали и да се испод “Мооn” или “Сun” јефтиних штапића не осећају дуван, катран, подварак од јуче и запршка од данас. На столу држе ону плочицу око које је вазда пепео и прашина од штапића. Дабогда се запалили с тим штапићима већ више, изгорели до задњег. Смрадови. Најгоре је што утрипују неку дубоку спиритуалност и спознају неких виших нивоа свести јер пале штапиће, а није то због тога него зато што су прљаве наркоманчине које не престају да дувају када имају кинте да приуште вутру.

Веганство – Поремећен људски отпад који животе животиња вреднује више од живота људи, и радије би да човек умре од глади него да види да неко шутне куче. Једу само биље, мозак им закржља од недостатка животињских протеина и благо полуде те искрено поверују да људско биће може да буде здраво и функционално без меса, и да су сви људи који једу месо у ствари неморални монструми које треба истребити. Е сад како су јадни, никакви и слаби, јер не једу месо, свој немоћни бес изражавају непрестаним смарањем и звоцањем. Верују да су далеко моралнији од људи који једу месо и то им набијају на нос у сваком могућем тренутку. Непрестано причају да су вегани и покушавају да то угурају у сваки разговор, независно од теме. Омрзнути су од стране свих нормалних људи.

(Без)Глутенци – Глутен је врста протеина који се налази унутар житарица и производа од житарица. На њега је алергично око 0.0003 посто светске популације. Сви остали могу да глутен уносе без икаквог проблема. Глутен нема укус. Дакле, ако немате целијака, не треба да будете помодарско смеће које ће да тражи безглутенске кифле јер је тако здравије. Пошто ћете их највероватније појести ономе коме оне у ствари и требају. Помодаре свих врста треба наложити у топлани уместо мазута.

Kармичари – Јалова гамад која је нашла савршено оправдање што је усрала себи живот, у прошлом животу. Особа која је свесно способна себе да убеди да јој не иде учење јер је у прошлом животу палила књиге, и да нема среће у љубави јер је у прошлом животу била не знам какав швалер па сада мора да “окаје” нејебицом, а зарад будућег живота. У преводу лузер. Фаталистички губитник који се никада не буни и никада не заузима за себе јер “стићиће тебе карма”. Неwсфласх, карма не постоји, одговоран си за своје поступке. Јебено се активирај или престани да трошиш ваздух.

Чакре – Имбецили који се мазе на источњачке спиритуалне будалаштине и трипују да тело има неких седам чакри које су извор живота и енергије и да нарушавањем једне или више тих чакри некако њихов живот креће странпутицом и онда мора да се медитира, удише дим, ради јога и бива комплетан имбецил да би се чакре опоравиле, изравнале и да би странпутица постала поново прави пут. Сви ови морони афектују неки тотално зен начин понашања, вечито су смирени, опуштени, толерантни и пуни мудрости. Наравно док их не истригерујеш а онда попизде више од нормалне особе јер кад потискујеш негативу, онда ти се врати двоструко.

Лајф коучинг – Слепац слепца води. Поштен и паметан човек заврши лепо економију па се запосли у струци и ћути и кења, ради свој посао и смисли хоби-два-три да испуни слободно време и да се разоноди. Неспособни кретен који је у прошлом животу палио књиге и свој живот није средио ће дати себи за право другима да говори шта да раде са својим временом и новцем, да не би умро од глади. Најужасније је то што је свет препун патетичних губитника који ће са великим густом да гутају сва говна која им овај мамлаз у уста гура и да верују да ће им животи бити бољи јер ИМАЈУ ТРЕНЕРА ЗА ЖИВОТ. Неће. Живот ће им чак бити гори јер ће их ово говно убедити да увек требају да буду позитивни, да су негативне мисли лоша свар, те ће поред свег срања у свом животу зарадити психозу, анксиозност и комплексе.

Kросфит – Једини кросфит који признајем је онај који се десио на брду Голгота, 33. Године нове ере. Можда. Мада вероватно није, ал добра фора. Kросфит је користан јако малом броју високо истренираних и физички способних људи који су своје тело већ довели до врхунца. Сви остали само једу говна, отаљавају јер не могу да постигну тај интензитет ишто је најбитнијие, повређују се. Kросфит има највећи проценат повреда код почетника, ЈЕР ПОЧЕТНИЦИ НЕ ТРЕБА ДА СЕ БАВЕ KРОСФИТОМ. Јебо вас патак глупави и болид који вас тренира.

Фенг шуи – Филозофија по којој за личне неуспехе можеш да окривиш намештај по кући и архитекту који је ставио оставу преко пута купатила, где је требало да буде фонтана. Механизам одбране од оног малог гласића у глави који ти свако јутро и свако вече каже да си лењо, за живот неспособно говно и да треба да се мењаш из корена не би ли се у животу померио са мртве тачке. Губљење времена и енергије на двадесет и пети пут измишљање новог размештаја у кући, уместо доквалификовања и проналажења бољег посла. Плус, много је тешко уклопити бонсаи и јинг јанг арт са бабиним креденцом у грађанском стилу, никако не иде, а баба не да да се креденац помера, ма пакао. А оно и вероватно ће да те избрише из тестамента пошто јој играш по живцима са сталним размештајем те удара ногама у намештај када ноћу иде до клоње, матора је не памти тако лако.

To be continued….

 

nerazumnihejt

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here