Kако да откријем ко ме блокирао на Фејсбуку мрежи

Поделите:

Ако сумњате да је неко кликнуо “Блокирај“ на вашу слику тј. профил на Фејсбук-у, та особа вероватно није знала да постоји “Не прати више“, која проблем решава на много елегантнији начин.

Било како било, постоје неки начини да проверите и са великом сигурношћу утврдите да ли вај је неко блокирао на Фејсбук мрежи. Рецимо, прво што би требало да урадите јесте да проверите да ли сте блокирани или сте “само” бивши пријатељи. Пријатеља претражите помоћу Фејсбук претраге, па одаберите картицу “Људи“. Ако вас је пријатељ блокирао, нећете моћи да видите његов профил. Ако видите профил, кад кликнете на њега, приказаће вам се само основне информације о (бившем) пријатељу, што значи да нисте блокирани, већ само да је користио ову елегантну команду, коју смо описали у уводу.

Ако на листи пријатеља ваших заједничких Фејсбук пријатеља не пронађете ту особу, постоји шанса да је та особа чак и деактивирала свој профил.

Ако сте се са особом дописивали путем Фјесбук Мессенгер апликације, у десктоп верзији Фејсбук мреже, односно на интернету отворите Месинџер и пронађите ћаскања са особом чији профил тражите. Ако сте блокирани, профилна слика те особе се неће учитати, па нећете моћи да кликнете на њено име или да јој видите профил. Слање порука, такође неће функционисати, осим уколико та особа није потврдила да могу да је контактирају особе, које јој нису пријатељи, пренеле су Вечерње новости.

Уколико је особа само деактивирала свој профил, њено име нећете моћи ни да пронађете. Уместо њега ће писати само “Фејсбук корисник”.

Мондо

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here