Како истовремено можете подржавати Марију Лукић и Горана Јевтића?

Поделите:

Разумем грађански опредељен део народа. Ја сам од кад знам за себе национално свестан. Више од 16 година сам до сада провео у борби за национално освешћивање, буђење људи у мојој/нашој отаџбини. Разумем и да они ткз,,грађанисти“ имају свој систем вредности, док ми национално свесни и поносни Срби свој/наш национални вредносни систем ослоњен на православну веру, породично-патријахалне погледе и традицију.

Е сад оно што нисам разумео је њихова помама у ПРАВДИ ЗА МАРИЈУ. Мени је прво неразумљиво како неки сексуални предатор може да пошаље једној жени према њеном признању 15.000 порука, да му иста буде 2 године секретарица. За мене лично, вођен системом вредности у који верујем је то невероватно, јер би свака жена жртва код патријахално-патриотски-православно васпитаног породица се обратила свом мужу, оцу, брату, дечку…за помоћ. На крају и држави али не би чекала 2 године, и била му секретарица цео период и трпела те поруке. Већ би га и сама ошамарила, а како поменута Марија има и мужа и оца, мени смрди да јој је то уопште и сметало, јер док је сексуални предатор који мора да одговара за своје поступке спопадао Марију био је члан странке Велимира Илића и ишао је на скупове подршке Вука Јеремића за председника, тада грађанистима његово манијакално понашање није сметало.

Оно што ме још више забрињава о политизације Марије и Јутке, је АЛАРМАНТНА подршка ХОМОСЕКСУАЛНОМ СИЛОВАТЕЉУ и то баш од оних који су били ,,најгласнији“ на твитеру: Правда за Марију.
Својеврсне херојине грађанске заједнице Бојана Маљевић, Биљана Лукић, Сташа Копривица … Е сада где је тај прелаз са солидарности према жени која је била (својевољно у трајању од 2 године) жртва вербалног сексуалног насиља, према солидарности ка сексуалном напаснику, не чак вербалном већ истинском, Горан Јевтић је, конкретно, у реалности силовао младића од 16 година. Дакле, хомосексуални предатор је добио подршку свих оних који су тражили правду за Марију. Па ко је овде луд? Сем судије који је болесном СИЛОВАТЕЉУ дао тек 10 месеци кућног притвора. Ово нема више везе ни са нацијом, ни са грађанством, ни са Вучићем којег у све мешате. Већ са тим да ли сте нормални ? Јер у мом систему вредности ваш Горан не би дочекао ни судију.

* ПС. Част ми је да се осећам као припадник српског народа. Не сматрам да је ниједан грађанин ни изнад, ни испод нас народа. Већ да смо као народ, национално свестан јачи и да ће нам свима бити боље. Народ српски дао је Пупина, Теслу, Мишића, Караџића, Миланковића, Милунку Савић, Велимировића и многобројне још наше сународнике који су човечанство задужили. Част је бити Србин, а грађанин је ваљда човек из града, нисте ви ништа бољи од нас. И ако сам сам рођен Ново Београђанин. Понос ми је припадност српском племену, српском роду, српском народу, српском националном корпусу.
А имате ли ви понос?

Миша Вацић, Фејсбук

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here