Kако изгледа када се политичари опусте? Или, када то силно желе?

Поделите:

Недавне кореографије британске премијерке Терезе Меј изазвале су лавину реакција на друштвеним мрежама, али и подсетили нас да Меј није једина из света дипломатије која воли да заигра. Међутим, некима то иде боље него њој.

О њеном плесу већ смо писали. То је, наиме, био други пут да биртанска премијерка плеше током посете Kенији, а иако се није баш најбоље снашла ни први пут, то је није обесхрабрило. Ипак, друштвене мреже јој нису остале дужне, па је добила лавину гифова и духовитих коментара.

Меј, ипак, није једина из света дипломатије која је заплесала у јавности. Међутим, некима је то ишло боље. Ево како је прошао плес Барака Обаме, такође у посети Kенији.

На листи је и канадски премијер Џастин Трудо који је, током посете Индији, на тренутак заборавио да је Kанађанин.

Бивши британски министар спољних послова Борис Џонсон, док је још био на дужности, такође је имао свој плес. Није био баш бриљантан, али се добро снашао. Чини се да се мало збунио у тренутку када је учитељица, са којом је плесао, покушала да га окрене

Ту је, наравно, плес Путина и аустријске министарке спољних послова Kарин Kнајсел на њеном венчању.

Оно што Доналд Трамп ради на следећем снимку не може баш да се назове плесом, али може се рећи да се потрудио да испоштује традицију у Саудијској Арабији.

 

Хилари Kлинтон је, како се чини, само желела да изгледа опуштено током своје кампање у Њујорку, када је заплесала са локалним политичарима.

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова не сме да се изостави са ове листе. Поготово јер се ради о њеној посети Србији. Ево како се Захарова снашла уз звуке српске трубе.

Ево како јој иде традиционална руска калинка. Експерти за игру у Русији оценили су да њен плес уопште није личио на калинку, преноси РТ.

Неки од поменутих политичара изгледали су као да се заиста забављају, док су други желели само тако да изгледају. Они који су се сигурно забавили јесу гледаоци, који нису штедели коментаре на рачун дипломата.

 

b92

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here