Како је Александар покушавао да се учлани у Левицу Србије

Поделите:

Уместо увода: Уколико сам исправно схватио, по ауторима у Вашој рубрици „дијалог“, у истој објављујете писма и ставове Ваших читалаца.

Овај захтев можете, а и не морате објавити, али Вас молим да ми помогнете да пробам да се учланим у странку Левица Србије.

Разрада:

По свом плану и програму, као и своје породице, успешно сам завршио школовање са крајњим резултатом који је валоризован звањем дипломирани инжењер машинства. Радно искуство сам стицао у разним фирмама приватног сектора, затим радио као пројектант у својој фирми и изашао из власништва у истој пре неколико дана. Штреберски (једино како ја и знам) сам прорачунао колико новаца и времена имам, до проналажења следећег посла, да посветим свом политичком деловању и направио план и програм за своје деловање. Да бих прескочио неколико степеника одлучио сам да моје деловање остварим у савезу са Левицом Србије.

Покушај 1:

Средином августа сам отишао дао Kосовске 8 да се учланим и тамо нема никога.

Покушај 2:

Средином августа сам звао на тел. 011/4079*** нико ми се није јавио.

Покушај 3:

Средином августа сам на интернет страници странке оставио поруку у којој сам наговестио да бих се ангажовао у политици и на који начин али одговора нема.

Покушај 4:

Kрајем августа сам на интернет страници попунио захтев за приступ странци али нисам добио одговор.

Покушај 5:

Почетком септембра сам на интернет страници Народне странке попунио захтев за приступ, уз план да преко њих и Савеза за Србију дођем до Левице Србије, али ни овде нема одговора.

Покушај 6:

У уторак 18. септембра 2018. године, у вашем листу, сам прочитао извештај са скупа у Пожаревцу у којем своје ставове износи народна посланица Маринка Тепић. Преко сајта Народне скупштине Републике Србије написао сам молбу да ме посланица „споји“ са колегама. Случајно или не углавном на моју е-маил адресу никако не долази линк на који би требало кликнути да се потврди порука послата посланици, па тако да нисам сигуран где је моја порука завршила.

Закључак:

Да ли постоји могућност да контактирате Левицу Србије и помогнете .

Поздрав.

Александар Хаџић, Данас

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here