KАKО ЈЕ МИЛО ПОKУШАО ДА УБИЈЕ МИЛОШЕВИЋА

Поделите:

Сећаш ли се шта си урадио заједно са бившом женом Андрије Јовићевића, Мартином Хаусер и њеним другим мужем Kорадом Kлинијем, бившим италијанским министром за заштиту животне средине? Заједно сте почистили све буџете који су вам били у домету а који су били намењени за увођење демократије у Србији, пита Мила његов доскорашњи пријатељ.

Душко Kнежевић, власник Атлас групе, послао је из Лондона нову поруку Милу Ђукановићу, председнику Црне Горе, “подсећајући га” да је осим пара од њега добијао лично или преко телохранитеља и вредне уметничке слике. Kнежевић тврде да се те слике сада налазе у Ђукановићевом дому.

– Г. Ђукановићу, на истом канабеу на којем је био Миго Стијеповић био си и ти. У истом сте кадру. Једина разлика је што је Стијеповић узео коверту, а ти торбу. Велику спортску торбу плаве боје. Толико о снимку за који тврдиш да не постоји и тако храбриш себе и друге око тебе да те не би одмах напустили. Снимак ћеш одгледати онда када буде потребно, уколико наставиш да се оглушујеш о реалност. А реалност је да ти и теби слични, корумпирани, дрски и на свакакве гадости спремни скоројевићи више неће управљати судбином једне државе и њеног народа, газећи све који вам се нађу на путу и који нису спремни да се повинују. Г. Ђукановићу, ни Миго Стијеповић, који је и даље твој генерални секретар, није знао да постоји снимак. Да сам тај снимак пустио 2016. године мислиш ли да би ток избора у октобру 2016. био онакав какав је био? Да сам то тада урадио ти више не би имао власт. Ти свакако више ниси председник Црне Горе, само то одбијаш да схватиш или прихватиш. Јер, председник Црне Горе никада не може бити ортодоксни лажов, поручио је Kнежевић.

– Ти си г. Ђукановићу у последњих 25 година од мене више пута узимао новац. Ти лично или си слао своје телохранитеље. Осим новца, од мене си преко њих добијао вредне уметничке слике које сада красе твој дом. Имаш моју сагласност да их покажеш јавности. Сећаш ли се зашто си слао свог телохранитеља код мене у Улицу Kосте Стојановића у Београду? Да те подсетим – била је то друга половина 90-тих, када си одлучио да убијеш свог политичког оца Слободана Милошевића. Дошао је твој телохранитељ такође за торбу. У њој су такође биле паре по које си га послао. Сада ти је крив Запад за све, а док си био љубимац Запада и од њих добијао огромну помоћ преко фондација из Лихтенштајна за политичко елиминисање Милошевића, онда Запад није био крив. Имам све податке о трансферима из Лихтенштајна и да у књигама које је водио Т. Н. постоји компетна евиденција.

Kнежевић је питао Ђукановића да ли зна да “губи коце” и да ли су “људи који су били задужени за прислушкивање америчке амбасаде у Подгорици спремни да то изнесу у јавност.”

– А теби је добро познато да ти то Американци нису никада опростили и да је због тога касније дошло до кадровских условљавања у АНБ-у. Сто пута си ми рекао да ти Американци неће састављати Владу. Зато си отерао Бора Вучинића. Ако с тако “поштен”, онда отвори свој кастоди рачун и покажи коме си продао акције у Првој банци два пута и тако мултипликовао свој први званични милион. Ако то урадиш, обећавам да ћу те оставити на миру, саопштио је Kнежевић.

Сећаш ли се шта си урадио заједно са бившом женом Андрије Јовићевића , Мартином Хаусер и њеним другим мужем Kорадом Kлинијем, бившим италијанским министром за заштиту животне средине? Заједно сте почистили све буџете који су вам били у домету а који су били намењени за увођење демократије у Србији.

Заједно са Мартином си учествовао у отмици кћерке Андрије Јовићевића, спаковао је у авион Монтенегро ерлајнза и довео на границу са Хрватском. Мени си рекао да је то све урадио Ранко Kривокапић, поручио је Душко Kнежевић црногорском председнику.

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here