KАМЕНОВАНА ПОРОДИЧНА KУЋА ОЛИВЕРОВЕ ПРВЕ ЖЕНЕ МАРИНЕ

Поделите:

– Kућа српске породице која је у ноћи између уторка и среде каменована у улици Сутјеска у северној Kосовској Митровици у ствари је породична кућа Марине Ивановић, прве супруге брутално убијеног лидера ГИ СДП Оливера Ивановића.

У тој кући живе њена мајка Надежда и брат Бранимир Цветнић.

Подсетимо, непознати нападачи ушли су, нешто после један сат по поноћи у двориште куће у улици Сутјеска број 27 у северној Kосовској Митровици и каменом разбили прозор на једној од соба. У том тренутку у кући су били Маринина мајка Надежда и њен син Бранимир, који су чули ломљаву.

После пријаве полицији, припадници косовске полиције обавили су увиђај, али резултата још нема – ни ухапшених, ни осумњичених.

Срби су изузетно узнемирени због најновијег напада, посебно после убиства Оливера Ивановића које се догодило у истој улици, на само двадесетак метара одатле. А сада, две недеље касније, на мети се нашла и кућа његове некадашње супруге, која је у ствари дедовина његова три сина из првог брака.

Kућа Цветнића налази се на само двадесетак метара од места где је 16. јануара свирепо убијен Оливер Ивановић, који је из брака са Марином имао три сина – Николу, Жарка и Јанка.

 

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here