Кампонески: Борко Стефановић који је данас са Ђиласом је отео Врачар од грађанске Србије!

Поделите:

Још једна занимљивост из едиције “Ђиласови ботови су то тражили”

Ђиласов бот који ме је данас извео из такта својим безобразлуком је активиста оне левичарске странке Борка Стефановића, пре тога је био у ЛДП-у.

Борко Стефановић и његова лева странка су за ове изборе у Београду у коалицији са Ђиласом.

Е сад занимљивост.

Општина Врачар је имала ванредне изборе пре две године и на њима је већину освојила коалиција окупљена око Демократске странке. Била је договорено формирање власти између листе окупљене око Демократске странке и покрета Доста је било, а онда је Весић “избушио” коалициону листу окупљену око ДС-а и отео им два одборника.
Једног одборника који је на листи био испред ЛДП-а и једног одборника који је на листи био испред те Левице Борка Стефановића.

Тако су “Радикали” након 24 године отели Врачар од грађанске Србије.
Уз помоћ ЛДП-а и Борка Стефановића који је данас у коалицији са Ђиласом.

То чисто да имате на уму кад будете на бирачком месту 4 марта, мале странке и ад хоц формирани покрети се увек први продају властима.

Извор: Фејсбук профил Милана Кампонеског

Поделите:

1 коментар

  1. Нејасан је тај појам “грађански”.

    Кажу “материјално – ко живи у свом стану, школује децу, летује” то је средња класа – грађанство. Па онда су сви српски сељаци и радници – средња класа?

    Или је “грађанска класа” носилац демократских принципа – она која се залаже за братство-једнакост-слободу, притом одана религији, образованости, култури … само се онда поставља питање: откуд ова деца и унуци револуционара сад испадоше “граЏани”, ваљда са Џ, па онда може?

    А и што се тиче братства-једнакости-слободе – и то прихватају само међу собом, а подразумевају да 90% нације то НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ. А одрећи ће се и они – док однекуд капље, у име виших циљева.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here