Kamponeski: Borko Stefanović koji je danas sa Đilasom je oteo Vračar od građanske Srbije!

Podelite:

Još jedna zanimljivost iz edicije “Đilasovi botovi su to tražili”

Đilasov bot koji me je danas izveo iz takta svojim bezobrazlukom je aktivista one levičarske stranke Borka Stefanovića, pre toga je bio u LDP-u.

Borko Stefanović i njegova leva stranka su za ove izbore u Beogradu u koaliciji sa Đilasom.

E sad zanimljivost.

Opština Vračar je imala vanredne izbore pre dve godine i na njima je većinu osvojila koalicija okupljena oko Demokratske stranke. Bila je dogovoreno formiranje vlasti između liste okupljene oko Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo, a onda je Vesić “izbušio” koalicionu listu okupljenu oko DS-a i oteo im dva odbornika.
Jednog odbornika koji je na listi bio ispred LDP-a i jednog odbornika koji je na listi bio ispred te Levice Borka Stefanovića.

Tako su “Radikali” nakon 24 godine oteli Vračar od građanske Srbije.
Uz pomoć LDP-a i Borka Stefanovića koji je danas u koaliciji sa Đilasom.

To čisto da imate na umu kad budete na biračkom mestu 4 marta, male stranke i ad hoc formirani pokreti se uvek prvi prodaju vlastima.

Izvor: Fejsbuk profil Milana Kamponeskog

Podelite:

1 komentar

  1. Nejasan je taj pojam “građanski”.

    Kažu “materijalno – ko živi u svom stanu, školuje decu, letuje” to je srednja klasa – građanstvo. Pa onda su svi srpski seljaci i radnici – srednja klasa?

    Ili je “građanska klasa” nosilac demokratskih principa – ona koja se zalaže za bratstvo-jednakost-slobodu, pritom odana religiji, obrazovanosti, kulturi … samo se onda postavlja pitanje: otkud ova deca i unuci revolucionara sad ispadoše “graDžani”, valjda sa DŽ, pa onda može?

    A i što se tiče bratstva-jednakosti-slobode – i to prihvataju samo među sobom, a podrazumevaju da 90% nacije to NE ZASLUŽUJE. A odreći će se i oni – dok odnekud kaplje, u ime viših ciljeva.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here