Kао у „Kуму“: Мафијашки бос наредио сину да убије сестру

Поделите:

Скадуто, мафијашки бос из Багерије близу Палерма, открио је да је његова ћерка у вези са маршалом карабињера и наредио сину да је убије. „Твоја сестра је постала полицајка (сбирра)“, рекао је Скадуто сину

 

Ћерка мафијаша уништила је читав клан у срцу провинције Палермо на Сицилији. Она је у бару упознала младог маршала карабињера и – љубав је рођена, пише италијанска „Република“.

Према мафијашком коду, девојка је због тога морала бити кажњена смрћу, одлучила је сицилијанска мафијашка комисија, позната као Kомисија или Kупола, тело које одлучује по важним питањима, а чији је члан отац те девојке Пино Скадуто.

Скадуто, мафијашки бос из Багерије близу Палерма, открио је да је његова ћерка у вези са маршалом карабињера (полицијским инспектором) и наредио сину да је убије. „Твоја сестра је постала полицајка (сбирра)“, рекао је Скадуто сину.

Наводи се да се 30-годишњи син мафијаша уплашио одласка у затвор.

„Имам 30 година и нећу да себи упропастим живот због њега“ рекао је мафијашев син у телефонском разговору са пријатељем који је полиција прислушкивала.

Наводи се да су ове информације откривене у оквиру полицијске операције „Нова зора“, током које је јутрос ухапшено 16 особа и у којој су разоткривени случајеви мафијашке изнуде на штету грађевинских предузимача у градовима Багерија и Алтавила.

Скадутова ћерка је помогла у хапшењу у којем су учествовале стотине карабињера.

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here