Kao u „Kumu“: Mafijaški bos naredio sinu da ubije sestru

Podelite:

Skaduto, mafijaški bos iz Bagerije blizu Palerma, otkrio je da je njegova ćerka u vezi sa maršalom karabinjera i naredio sinu da je ubije. „Tvoja sestra je postala policajka (sbirra)“, rekao je Skaduto sinu

 

Ćerka mafijaša uništila je čitav klan u srcu provincije Palermo na Siciliji. Ona je u baru upoznala mladog maršala karabinjera i – ljubav je rođena, piše italijanska „Republika“.

Prema mafijaškom kodu, devojka je zbog toga morala biti kažnjena smrću, odlučila je sicilijanska mafijaška komisija, poznata kao Komisija ili Kupola, telo koje odlučuje po važnim pitanjima, a čiji je član otac te devojke Pino Skaduto.

Skaduto, mafijaški bos iz Bagerije blizu Palerma, otkrio je da je njegova ćerka u vezi sa maršalom karabinjera (policijskim inspektorom) i naredio sinu da je ubije. „Tvoja sestra je postala policajka (sbirra)“, rekao je Skaduto sinu.

Navodi se da se 30-godišnji sin mafijaša uplašio odlaska u zatvor.

„Imam 30 godina i neću da sebi upropastim život zbog njega“ rekao je mafijašev sin u telefonskom razgovoru sa prijateljem koji je policija prisluškivala.

Navodi se da su ove informacije otkrivene u okviru policijske operacije „Nova zora“, tokom koje je jutros uhapšeno 16 osoba i u kojoj su razotkriveni slučajevi mafijaške iznude na štetu građevinskih preduzimača u gradovima Bagerija i Altavila.

Skadutova ćerka je pomogla u hapšenju u kojem su učestvovale stotine karabinjera.

 

Nedeljnik

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here