Карапанџа цинкари Лончара Трампу

Поделите:

Ево видео српског министра здравља који вас је исмевао на српској телевизији пре неколико дана и тврдио да је председник Вучић добио респиратор који ви нисте могли да добијете, јер председник Србије има бољи углед од вас – написао је професор Раша Kарапанџа на свом Твитеру, и таговао америчког председника Доналда Трампа!

Разлог Kарапанџине поруке је гостовање министра здравља Златибора Лончара на Хепију код Миломира Марића.

Држава ће наравно имати новац да купи ту вакцину када се појави. Сви ће хтети да купе ту вакцину, али не можете ви да у дану, недељи, месецу произведете толике милијарде вакцина колико ћете имати захтева. Неће се радити о новцу. Радиће се о угледу, а председник је показао какав има углед – рекао је Лончар, а онда га је Марић подсетио на респираторе и на ситуацију када су се набављали, што је Лончару био одличан шлагворт за наставак излагања, илити величања председника Вучића.

Kад многи нису могли да набаве ни респираторе, ни заштитну опрему. Је л’ могао Трамп да набави респираторе, па пре је набавио Вучић него Америка респираторе и заштитну опрему. Трамп је лично звао овог произвођача Штефана Дрегера, па замислите Трамп зове лично њега, а код кога већ седи Меркелова и каже не може – рекао је, веровали или не министар здравља, и то је ову реченицу једва изустио од смеха.

Овај видео је очигледно озбиљно изиритирао Kарапанџу, кад је одлучио да меншује на Твитеру председника Америке.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here