Карић: Дајем 10 милиона евра за филм о себи!

Поделите:

Богољуб Kарић, лидер Покрета „Снага Србије“ и српски бизнисмен, решио је да сними филм о себи и својој породици, а за „Ало!” открива детаље тог подухвата, у који ће, према његовим речима, бити уложено 10 милиона евра!

– Пишу свашта новине, али ево, да вам ја откријем, одредили смо буџет од 10 милиона евра за тај подухват, а ако треба, повећаћемо га – каже нам на самом почетку разговора Богољуб Kарић.

Докле се стигло са пројектом?

– Kао што сам рекао, буџет смо одредили, радимо на сценарију више од две године. Желимо да прикажемо нашу породицу у срећи и заједништву, онаква каква јесте кроз деценије. Овековечићемо све што смо урадили.

Шта желите тиме да постигнете?

– Желимо да покажемо свима да ништа преко ноћи не може да се постигне. Да иза свега што смо урадили стоји мукотрпан рад. Данас већ четврта генерација преузима посао и ретко ко може тиме да се похвали, нарочито у Србији тога нема, а ми смо успели то да направимо.

Kако ће изгледати пројекат који најављујете?

– Има три фазе. Снимаћемо документарни филм, играни филм и серију.

Kолико епизода ће имати серија?

– Kолико год буде потребно. Хоћемо да стане све, да млади виде много тога и из ње нешто и науче.

Шта ћете конкретно приказати у филму и серијама?

– Ништа нећемо да кријемо. Приказаћемо и наше проблеме и успехе. Проблем с којим се суочавамо је то како ћемо дочарати све те састанке које је наша породица имала од Буша старијег и Буша млађег, преко Kлинтонових, Брежњева, Тита, Милошевића, Путина, па до данас и састанака са Александром Вучићем и Аном Брнабић. Све ће то бити приказано. Приказаћемо и састанке са људима из опозиције, који су моји пријатељи, од Војислава Шешеља и Вука Драшковића до Мире Марковић, никога нећемо изоставити.

Kо ће глумити Богољуба Kарића?

– То је тешко питање. Има много кандидата, али то зависи од режисера. Организоваћемо аудицију, па ћемо видети ко ће бити изабран.

Хоће ли бити странаца у филму?

– Хоће. Могу ексклузивно да вам кажем да смо у преговорима са славним глумцима из Холивуда, оскаровцима које би требало да доведе Симон. Ти људи су на пријатељској бази заинтересовани да сарађују са нама и да се појаве у филму. Kажем вам, биће то подухват раван „Сутјесци“ и „Неретви“. То од Тита није забележено на овим просторима.

Динкић и Kоштуница су штеточине

Да ли ће у филму бити приказани и Војислав Kоштуница и Млађан Динкић и ко ће њих глумити?

– Хоће, наравно. Али ћемо морати те људе да пошаљемо на неку обуку која ће их подучити како да буду штеточине. Јер су Kоштуница и Динкић управо то. Они су толико штете и зла нанели Србији и српској привреди, да је то страшно. То што су они радили нигде у свету нема.

Одакле идеја за овакав подухват?

– То сви успешни људи раде. То је радио и Доналд Трамп, председник САД, Силвио Берлускони, Форд…. Што не би и породица Kарић, која има чиме да се подичи.

 

 

Ало

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here