KАРИЋ: Просечна плата у Србији ће ускоро бити 1000 евра!

Поделите:

Да Богољуб Kарић, лидер Покрета снага Србије, нема много додира са реалношћу, показао је и његов говор на овогодишњем Економском самиту Србије.

Kарић је говорећи пред амбасадорима и челним људима највећих компанија које послују у Србији истакао како ће до 2025. просечна плата у нашој земљи износити невероватних 1.000 евра, што је више него дупло у односу на садашњих 400 евра.

Чини се да су године проведене у Русији, далеко од свакодневног живота грађана Србије, оставиле трага јер Kарић није стао код нереалних прогноза за висину плате.

– Србија може да оствари десет милијарди евра годишње од органске хране. Читав свет стајаће у реду за српску јабуку, паприку, малину, па и моју чувену Богољубову салату – рекао је он.

Kолико је ово бесмислено показује податак да целокупно европско тржиште органских производа вреди 30 милијарди евра, а да бројку од 10 милијарди још није достигло ни највеће немачко тржиште, које је вредно око осам милијарди евра.

 

Дневни журнал

Поделите:

3 Коментари

  1. Не може ако се седи у кафићу и кибицује (попут овог критичара), али ако се мало засучу рукави и примени наука и знање, итекако може!

  2. Svakako da je ovo “sondaža” terena, odnosno marketing, ali mislim da bi kao ministar privrede (recimo) bio pogodan, tek toliko da se eto, malo politički “formira” – edukuje, pa bi onda (eventuelno) mogao i za premijera!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here