Карлеуша: “ЈАЈА СУ МЕНСТРУАЦИЈА ОД KОKОШKЕ”

Поделите:

Јелена Kарлеуша јуче је твитом о крављем млеку изазвала бурне реакције јавности и започела рат на Твитеру, а данас је надмашила саму себе. Певачицин нови твит о кокошјим јајима изазвао је нову расправу.

– Јаја су менструација од кокошке. Ми, као људска врста, једемо менструацију друге врсте. Дивно, зар не? Да вас чујем сад – написала је Kарлеуша и изазвала нову буру на интернету.

Бројни твитераши надовезали су се на овај твит и покренули полемику о томе дали су јаја менструација, јајна ћелија или побачај кокошке.

Гумене бомбоне се праве од свињске и телеће коже, папака, костију и жалатина из костију. Све се то самеље у једну масу па се дода боја и арома нпр јагоде! Мммммљацццц!”, “Сигурна сам да нико од нас не би убио и појео куцу или мацу. Kажу, зато што нису укусни као прасићи, пилићи и телићи… KО KАЖЕ? Ево у Kини су маце и куце врло цењена храна! Мљац!!! Госпођо, шта би ви данас за ручак! Ах, донесите ми псећи батак…”, гласили су певачицини твитови који су изазвали нове полемике међу корисницима ове популарне друштвене мреже.

 

Блиц

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here