Kарлеуша: Огњен Амиџић мора да одговара за говор мржње против Хрвата!

Поделите:

Јелена је путем Твитера изнела своје мишљење на тему Огњеновог става о Хрватима и Хрватској на Мундијалу

Водитељ Огњен Амиџић јавно је поделио свој став да се слаже са свим коментарима Инстаграм странице “Негуј мо србски”, а који се тичу Хрвата и Хрватске.

Само неки од коментара на поменутој страници су: “Немамо ништа против Хрвата, да се разумемо. Све док то раде у своја четири зида”, “Апел да се свим држављанима Србије који навијају за Хрватску одузме пасош”, те “Морална обавеза сваког Србина је да од срца навија против Хрвата у наставку Светског првенства”…

Након што је прочитала ову вест јавно се огласила и Јелена Kарлеуша, написавши да сматра да такви попут Огњена “морају да одговарају за говор мржње”.

– Јавне личности које користе медије како би шириле међунационалну нетрпељивост, пођеднако су криве као особе које баце молотовљев коктел на амбасаду или верски објекат. И у Србији и у Хрватској и у БиХ овакви ликови по закону морају да одговарају за говор мржње – поручила је Јелена.

Овим поводом позвали смо Амиџића који није желео да се наставља.

– Kога занима шта она коментарише? Не уплићите ме у то – кратко је рекао Огњен.

Телеграф

Поделите:

5 Коментари

  1. 70%srba je zatrovano tim klerofasizmom,velicanju i slavljenju genocida i da stvar bude gora crkva to sve podrzava,svojim stavom i ponasanjem tjerate Hrvate,Bosnjake i Albance da vas mrze!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here