Karleuša: Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata!

Podelite:

Jelena je putem Tvitera iznela svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatima i Hrvatskoj na Mundijalu

Voditelj Ognjen Amidžić javno je podelio svoj stav da se slaže sa svim komentarima Instagram stranice “Neguj mo srbski”, a koji se tiču Hrvata i Hrvatske.

Samo neki od komentara na pomenutoj stranici su: “Nemamo ništa protiv Hrvata, da se razumemo. Sve dok to rade u svoja četiri zida”, “Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš”, te “Moralna obaveza svakog Srbina je da od srca navija protiv Hrvata u nastavku Svetskog prvenstva”…

Nakon što je pročitala ovu vest javno se oglasila i Jelena Karleuša, napisavši da smatra da takvi poput Ognjena “moraju da odgovaraju za govor mržnje”.

– Javne ličnosti koje koriste medije kako bi širile međunacionalnu netrpeljivost, pođednako su krive kao osobe koje bace molotovljev koktel na ambasadu ili verski objekat. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u BiH ovakvi likovi po zakonu moraju da odgovaraju za govor mržnje – poručila je Jelena.

Ovim povodom pozvali smo Amidžića koji nije želeo da se nastavlja.

– Koga zanima šta ona komentariše? Ne uplićite me u to – kratko je rekao Ognjen.

Telegraf

Podelite:

5 Komentari

  1. 70%srba je zatrovano tim klerofasizmom,velicanju i slavljenju genocida i da stvar bude gora crkva to sve podrzava,svojim stavom i ponasanjem tjerate Hrvate,Bosnjake i Albance da vas mrze!

  2. Čovjek je potpuno u pravu, kako če Srbi navijat za Hrvate kada su ih ovi protjerali iz Hrvatske sa vjekovnih ognjišta ili Srbi nemaju pamčenje niti dostojanstvo?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here