Kим понео лични тоалет у Сингапуру да би заштитио столицу?

Поделите:

Преносни тоалет је стандардна мера предострожности када је лидер Северне Kореје у питању

Према писању јужнокорејских листова, лидер Северне Kореје Kим Џонг Ун понео је свој лични тоалет у Сингапур, где је боравио током самита са председником САД Доналдом Трампом.Kао разлог за то наводи се да је тиме желео да “заштити своју столицу”. Kим је, наводно, био забринут због могућих “канализационих ронилаца”, који би могли да имају приступ његовој столици.

Севернокорејски лидер је био уплашен да би то могло да открије његово здравствено стање, уколко би дошло до анализе састава столице.

Преносни тоалет је стандардна мера предострожности када је лидер Северне Kореје у питању, па је он чак склон да га носи са собом и када путује по својој земљи.

Састав људског измета може да открије информације о начину исхране, бактеријама у организму као и о одређеним болестима онога од кога потиче, преноси Њуз хаб. Према ранијем писању руских медија, у до тада непознатим извештајима из времена СССР-а, откривеним 2016. године, наводи се да је Стаљин често од припадника совјетских тајних служби захтевао да прикупљају и анализирају столице светских лидера у тајној лабораторији, преноси б92.

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here