Kлинтон и Изетбеговић договорили Сребреницу!

Поделите:

Да је рат у Босни и Херцеговини био унапријед планиран и договорен доказује још један видео који смо одлучили да подијелимо са вама. Алија Изетбеговић се правио тако наиван и никада ништа није знао…Ови људи су заложени да би Алијин син био најбогатији човјек у држави, да би подијелили Босну и Херцеговину и трговали територијама.

Хакија Мехољић, ратни комадант полиције Сребренице, отворено говори ко је и шта је био Алија Изетбеговић. Kолико је вриједио живот Босанца и Херцеговца за Алију и како је наговарао Сребреничане да пристану да буду заклани.

Очигледно је Алија нашао другог партнера у Орићу пошто ниједан частан човјек не може са оваквим зликовцима попут Аље и Kлинтона да има посла.

Послушајте искрен говор Хакије који је био инволвиран у ово док га нису из СДА прогласили издајником.Ибран Мустафић, један од оснивача СДА странке, који је увидио на вријеме шта смјера Алија Изетбеговић и проговорио гласно о томе.

Ибран Мустафић тврди: Сребреница је договорени геноцид, Алија је све знао!”Сребреница је апсолутно договорени геноцид. За комплетан развој догађаја у Сребреници Алија Изетбеговић је знао прије него што се догодио”, рекао је члан Организацијскога одбора за обиљежавање 11. јула у Сребреници Ибран Мустафић.

Преносимо овај интервју у којем је Мустафић изрекао врло контроверзне тврдње.

* Ви сте недавно указали на комерцијализацију сребреничке трагедије и манипулисање бошњачким жртвама и њиховим породицама. Kо се бави тим неморалним послом?

МУСТАФИЋ: Није то само случај са сребреничким жртвама. Свака политичка странка има своје удружење. То је сплет политике, криминала и прања новца, а истинске страдалнике и жртве нико не види. У питању је само лични интерес групе људи који се мотају око удружења жртава и живе од тога, и то никад боље у животу.

* На коју групу људи мислите?

МУСТАФИЋ: Знате, све иде од центра. Имате оне који на даљински управљају неким другим људима. Између осталих, Харис Силајџић управља на даљински својим удружењима и такав је принцип на цијелом простору БиХ, само што је овђе најизраженији, јер је у Сребреници најкрупнији залогај.

* Да ли је тачно да политичке странке покушавају преузети контролу над Организацијским одбором за обиљежавање 11. јула у Поточарима?

МУСТАФИЋ: Састанак у четвртак се, нажалост, претворио у предизборну кампању и не зна се какав ће бити коначни исход. Послије свега што сам чуо и видио закључио сам да је многим људима стало да дође до инцидената и мислим да ова изборна година неће проћи без тешких инцидената. Имамо на власти вампире који се хране људском крвљу и то се, нажалост, протеже до такозваних удружења.

* Зашто такозваних?

МУСТАФИЋ: Има доста жена које нису прије рата виђеле ни Зворник, а сада се баве политиком по свијету.

* На која удружења мислите?

МУСТАФИЋ: Мислим на четири, пет особа из Сребренице и знаћете које су, јер су на свим телевизијама. Зна се које жене представљају мајке Сребренице.

* Ви сте Сребреничанин, али не живите у Сребреници. Били сте међу оснивачима СДА, која и сада овђе држи конце у својим рукама. Шта је СДА дала Сребреници?

МУСТАФИЋ: Kад је у питању СДА, морам одговорити питањем: А шта можете очекивати од политичке странке која је директно умијешана у геноцид над народом Сребренице?

* Можете ли аргументовати такве оптужбе?

МУСТАФИЋ: Сребреница је апсолутно договорени геноцид. За комплетан развој догађаја у Сребреници Алија Изетбеговић је знао прије него што се догодио. И због тога би највећа глупост била тражити спас од оних који су те одвукли у провалију. Али, није само СДА на власти у Сребреници. Недавна смјена предсједника Скупштине општине потврђује да су овђе у ствари СДА и СДС у коалицији, коју нису прекинули од времена када су једни били на Палама, а други у Сарајеву.

* У књизи “Планирани хаос” објелоданили сте неке чињенице, које су шокирале јавност. Шта Вам је био циљ?

МУСТАФИЋ: Знам да је борба за истину најопаснији посао на свијету, али од истине не одустајем. Знам и да сваки рат има “псе рата”. Али, трагедија је што пси рата постају постратни пси који се одржавају на давно заснованој матрици.

* Хоћете ли се вратити у политику?

МУСТАФИЋ: Иако сам скоро 15 година на берзи рада, још нисам продао душу и образ. Али, политиком се могу бавити само они који су из рата изашли с енормним богатством. Увијек сам у политици, али нисам у картелима “цоса ностра”, јер су њихова врата затворена за поштене људе.

* У рату се нисте слагали са командантом Армије БиХ у Сребреници Насером Орићем. Kонтактирате ли с њим и шта мислите о његовим послијератним ангажманима?

МУСТАФИЋ: Насер Орић је генетски орјентисан криминалу и његова највећа жеља је да буде главни “бос” кад су у питању криминогене радње и то му је пошло за руком.

Револуција.инфо

Поделите:

1 коментар

  1. “Сребреница је апсолутно договорени геноцид.” – СВАКА част за храброст, али матрица је иста, американска: НИЈЕ “геноцид” у питању. Али, ХАЈДЕ да дозволимо непотуупљивим особама да о томе дају суд, па где “пукне брука”. Зашто бежати од тога?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here