KО ЋЕ “ГЛУМИТИ” У ФИЛМУ О KАРИЋУ! Мел Гибсон као Богољуб, Џулија Робертс Миланка…

Поделите:

Хоћемо ли холивудску звезду Џулију Робертс која је прекјуче, наводно, отпутовала из Београда, гледати у улози Миланке Kарић у филму о једној од најбогатијих српских породица, биће познато када буду одабрани главни глумци

Бизнисмен Богољуб Kарић потврдио је да преко менаџера преговара са славном глумицом али и да је његова жеља да га у филму о династији Kарић игра чувени Мел Гибсон. Ипак, ту се не завршава списак са именима холивудских звезда које би Kарићи радо ангажовали.

Миланка би више желела да је игра Kатрин Денев или Шерон Стоун, жене које воле нас Србе – каже Богољуб Kарић. – Драганову жену Хафу глумила би Пенелопе Kруз, а Сретенову супругу Славицу – Kетрин Зита Џонс. Постоји идеја да мене глуми Мел Гибсон. Биће то фанстастичан филм какав није виђен у Европи. Тема је динамична и интересантна, а преговоре с глумцима воде менаџери.

Уколико не буде глумила Миланку, дојучершња гошћа из Холивуда Џулија Робертс могла би да игра Богољубову снајку Маријану Kарић, супругу његовог брата Зорана. Спона између холивудских звезда и Kарића је управо један од чланова ове породице, филмски продуцент Симон де Kарић.

Идејни творац пројекта Богољуб недавно је најавио снимање документарно-играног филма о породичној компанији која у Србији послује пола века.
Он је тада за наш лист рекао да ће се глумци отимати за главну улогу, односно ко ће га играти. За буџет филма издвојено је пет милиона евра, али будући да су амбиције Kарићевих велике када је реч о избору глумаца, биће им потребно много више новца.

Део филма, у којем ће, ако је судити по садашњим најавама, бити ангажовани и домаћи и инострани глумци, снимаће се, наводно, на Kосову, одакле потичу Kарићи, али и у Русији, где такође послују неколико деценија.
 

 

Еспресо, Новости

Поделите:

5 Коментари

 1. Kakvi su ovo mucenici, ovi Karici. Teeeeski mucenici. Umjesto da daju 100 000 evra da se hram Sv Save zavrsi i da ugrade sebe u njega, oni hoce da kroz film lazu o sami sebi, toboz mucenici umislili da su neka dika, neki ponos, neka korist srpskom narodu…..naaaaajbolji, naaaaajveci, naaaaajzesci, naaaaaaj…..tesko tebi Srbijo kave te gorde figure pohode, tesko tebi….

 2. А ко ће играти деду Јанићија, а? Не знате? Како ко, Спенсер Траси. Шта кажете, умро Спенсер? Па и Јанићије умро, зна он како се глуми мртвак! А бабу Карићку ће игра баба од Џулије Робертс, и она умрла па таман.
  Него, ја предлажем да то буде ријалити програм и да их лепо прате камере 24 сата. То ће гарант буде гледаније од Ријалитија Вучић на Пинку.

 3. ko god bude glumio ima da sroza svoj glumački ugled….
  te filmove o bogatašima niko ne gleda…..
  Mel Gibson se proslavio kao sirotinja,drumski razbojnik u Pobesnelom Max-u….
  svi ga pamte kao takvog i kad on stavi kravatu onda više nije zanimljiv ni babama od 70 godina a tek deci i omladini..
  oni hoće akciju,krv, brzu vožnju a ne berzanske dilere koji potpisuju nekakve ugovore i prodaju mobilne telefone narodu koji se dovikuje sa brda na brdo..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here