KO ĆE “GLUMITI” U FILMU O KARIĆU! Mel Gibson kao Bogoljub, Džulija Roberts Milanka…

Podelite:

Hoćemo li holivudsku zvezdu Džuliju Roberts koja je prekjuče, navodno, otputovala iz Beograda, gledati u ulozi Milanke Karić u filmu o jednoj od najbogatijih srpskih porodica, biće poznato kada budu odabrani glavni glumci

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je da preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.

Milanka bi više želela da je igra Katrin Denev ili Šeron Stoun, žene koje vole nas Srbe – kaže Bogoljub Karić. – Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Kruz, a Sretenovu suprugu Slavicu – Ketrin Zita Džons. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri.

Ukoliko ne bude glumila Milanku, dojučeršnja gošća iz Holivuda Džulija Roberts mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.
On je tada za naš list rekao da će se glumci otimati za glavnu ulogu, odnosno ko će ga igrati. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali budući da su ambicije Karićevih velike kada je reč o izboru glumaca, biće im potrebno mnogo više novca.

Deo filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama, biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija.
 

 

Espreso, Novosti

Podelite:

5 Komentari

 1. Kakvi su ovo mucenici, ovi Karici. Teeeeski mucenici. Umjesto da daju 100 000 evra da se hram Sv Save zavrsi i da ugrade sebe u njega, oni hoce da kroz film lazu o sami sebi, toboz mucenici umislili da su neka dika, neki ponos, neka korist srpskom narodu…..naaaaajbolji, naaaaajveci, naaaaajzesci, naaaaaaj…..tesko tebi Srbijo kave te gorde figure pohode, tesko tebi….

 2. A ko će igrati dedu Janićija, a? Ne znate? Kako ko, Spenser Trasi. Šta kažete, umro Spenser? Pa i Janićije umro, zna on kako se glumi mrtvak! A babu Karićku će igra baba od Džulije Roberts, i ona umrla pa taman.
  Nego, ja predlažem da to bude rijaliti program i da ih lepo prate kamere 24 sata. To će garant bude gledanije od Rijalitija Vučić na Pinku.

 3. ko god bude glumio ima da sroza svoj glumački ugled….
  te filmove o bogatašima niko ne gleda…..
  Mel Gibson se proslavio kao sirotinja,drumski razbojnik u Pobesnelom Max-u….
  svi ga pamte kao takvog i kad on stavi kravatu onda više nije zanimljiv ni babama od 70 godina a tek deci i omladini..
  oni hoće akciju,krv, brzu vožnju a ne berzanske dilere koji potpisuju nekakve ugovore i prodaju mobilne telefone narodu koji se dovikuje sa brda na brdo..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here