Коалиција пукла због лажи!

Поделите:

Фахрудин Радончић из Савеза за бољу будућност БиХ тврди да је до раскола дошло због тога што је Изетбеговић лагао народ

БАЊАЛУКА – Савез за бољу будућност (СББ) БиХ, на чијем челу је Фахрудин Радончић издао је саопштење у којем наводе да је “коалиција са Изетбеговићем пукла због његовог лагања народа”.

– У свом рату против свих, Бакир Изетбеговић изнова доказује да му склоност ка истини апсолутно није позната. Након антологијске лажи о 100.000 запослених, и морбидног лагања жртвама геноцида у сарајевској Вијећници, Изетбеговић упорно пласира неистину да су коалициони односи са СББ практично престали јер је СББ имао лошији изборни резултат, па су схватили да им је боље да буду даље од СДА, наводе у СББ.

Даље кажу да је истина потпуно супротна.

– СДА и СББ су добили 33 заједничка општинска начелника, а број СББ одборника је за нас врло задовољавајући. Проблем у коалицији је настао када је дефинитивно утврђено да је Бакир Изетбеговић идејни творац монтираних оптужница против Радончића, где су Звиздићеви блиски рођаци Чампаре и процесуирани тужиоци Михајловић и Салиховић били пуки оперативни егзекутори – саопштено је из СББ.

Проблем са Изетбеговићем је, додају, мултипликован и због наставка његовог вишедеценијског властодржачког лагања народа. СББ, као одговорна странка, није хтео да коалиционо подржава политику потцењивања колективне памети грађана.

ПОБУНА

ИЗ СББ, између осталог, наводе и да Изетбеговић првенствено жели да сакрије унутарстраначку побуну.

– СДА врло прецизно зна да их Бакир води у историјски рикверц властитог апсолутистичког владања. Али, лоша вест за њега је да то он покушава да реализује у време када свет и Европа не желе да га персонално виде нити на једној дипломатској дестинацији. Зато је коалиција СББ са Изетбеговићем пукла због његовог лагања свима, поручили су из СББ.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here