KОСОВО ЈЕ БИЛО ЕПШТАЈНОВ ПЕДОФИЛСKИ РЕГРУТНИ ЦЕНТАР за KЛИНТОНОВЕ ОРГИЈЕ у време НАТО агресије!

Поделите:

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно причају да корумпирани званичници унутар такозване косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Kосово је већ више од деценије коначно одредиште бројних отетих девојчица и дечака. На пример, у својој тромесечној истрази Глобал Пост је открио да су највиши нивои косовске владе које подржава САД умешани у трговину људима.

Жртве трговине су обично малолетне девојке и тинејџерке које су отете, заведене и често присиљене на оно што значи сексуално ропство. На територији Kосова одвија се проституција која служи међународној заједници, америчким и НАТО војним снагама и Сједињеним Државама и помагачима који тамо делују. Чешће, кажу истраживачи, Kосово је средиште трговине људима, децом и женама који се продају и проститутки за проституцију у Уједињеним Арапским Емиратима, Израелу, престоницама западне Европе и другим местима.

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно причају да корумпирани званичници унутар косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Према истрази Глобал Поста, неке високе политичке личности, посебно бивши команданти ОВK, заиста су били умешани у трговину женама и девојчицама. Штавише, Глобал Пост је добио неколико обавештајних извештаја од војних и обавештајних служби НАТО за које се такође тврди да су старији бивши команданти ОВK били умешани у посао сексуалног ропства.

Даље подупирући тврдње, различити добро обавештени људи, укључујући бившег обавештајног званичника НАТО-а, који је радио на Kосову и западног дипломате са искуством у региону, сви кажу да је то у америчким, НАТО и УН круговима већ годинама познато. За бивше терористе ОВK, заповеднике – од којих су многи сада на позицијама велике моћи на Kосову – верује се да су повезани са трговином сексом и дечијом проституцијом.

После окупације српске покрајине дечија проституција, која је била непозната појава, почела је да се повећава. Миротворац УН на Kосову, који је тражио да се не именује, рекао је:

– Често чак и муслиманске девојке продају други чувари бордела. Њима тргују као говедима и рутински их премлаћују и дрогирају. Ако девојка покуша да побегне, бива силована или мучена. За 20 америчких долара дете је остављено „клијенту“ на 30 минута. За 2,50 америчких долара клијент је могао да купи боцу пива док се задовољавао. Сва деца добијају три слаба оброка дневно, прљаво место за спавање и лежерна одећа коју њихов албански власник инсистира да морају да обуку да би привукли клијенте.

ФРН је објавио више чланака у последњих неколико месеци о Џефри Епстајну и његовом педофилском кругу. Треба напоменути да упркос оптужници у случају дечијег ропства, она дефинитивно не покрива пуни обим Епстајнових стравичних злочина. Напротив, то је само врх леденог брега.

Годинама пре периода од 2002-2005. који је обухваћен оптужницом, Епстајн је био умешан у педофилску шему, у коју су такође укључени бројни високи НАТО и амерички званичници, војска и политичари. То се дешавало деведесетих година у време распада Југославије и НАТО агресије.

Поред званичног присуства НАТО-а и САД-а, западни приватни војни извођачи такође су били присутни (пре свега МПРИ) и укључени у целокупну шему педофилског прстена.

Умешаност моћног клана Kлинтон и њихов утицај (заједно са многим другим моћним америчким политичарима, попут Бадена) је главни разлог зашто овај гнусни злочин није само стављен на страну, већ је и потпуно игнорисан и прикривен од стране масовно лицемерних западних медија. Међутим, Kлинтонови (и Епстајнови) „хуманитарни напори“ у бившој Југославији нису прошли незапажено. Многи су их пажљиво слушали и гледали.

Извор: Ин4с.нет

Поделите:

1 коментар

  1. Ovaj covek je dobio kaznu. Stiglo ga

    nego, zasto se toj deci sa kosova ne obezbedi smestaj u srbiji. Svim porodicama. Do daljnjeg ili zauvek

    kao da se tim zivotima trguje. Jel kosovo srpsko samo jer su oni tamo

    nijedan srbin da nema na kosovu, opet je srpsko. Ne samo zbog svih onih kostiju sto su tamo

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here