Ковачевић: Несрећни човечуљак у Беранама показао да не може бити председник свих грађана!

Поделите:

Његово обезбјеђење, одгуривало је оно неколико полтрона који су жељели да пруже Ђукановићу руку и поздраве га, плашећи се да се међу њима крије неко ко би можда желио да Ђукановићу лично објасни зашто је у Беранама непожељан, истакао је он

Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић није се нимало пријатно осјећао данас у Беранама након поруке да је тамо непожељан. Овај несрећни човјечуљак, који одавно нема своју вољу, већ по налогу Тачија и Харадинаја, мора да се бори против цркве у којој су крштени његови преци, зна колико је грешан и колики је издајник, да је након што је чуо да је у Беранама непожељан, вријеме у том граду провео у потпуно параноичном стању, оцијенио је Марко Ковачевић, портпарол Нове српске демократије.

Његово обезбјеђење, одгуривало је оно неколико полтрона који су жељели да пруже Ђукановићу руку и поздраве га, плашећи се да се међу њима крије неко ко би можда желио да Ђукановићу лично објасни зашто је у Беранама непожељан, истакао је он.

„Страх да ће Беране напустити са ногама напријед само је сливао низ чело предсједника ДПС-а нове и нове грашке зноја које су текле много брже него процес европских интеграција Црне Горе. Палома и Памперс су већ изразили интересовање да Ђукановић убудуће рекламира њихове производе“, примјертио је Ковачевић и додао:

Јасно је да је овај несрећни човјечуљак довео себе у најнезгоднију позицију до сада и да није лако кренути у процес тоталне издаје и завађања народа у Црној Гори. Он је у Беранама данас показао да више не може бити предсједник свих грађана и да би најбоље било некако га ослободити те обавезе и скинути му са плећи овај претешки терет који је упртио, поручио је портпарол НСД-а.

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here