Kovačević: Nesrećni čovečuljak u Beranama pokazao da ne može biti predsednik svih građana!

Podelite:

Njegovo obezbjeđenje, odgurivalo je ono nekoliko poltrona koji su željeli da pruže Đukanoviću ruku i pozdrave ga, plašeći se da se među njima krije neko ko bi možda želio da Đukanoviću lično objasni zašto je u Beranama nepoželjan, istakao je on

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović nije se nimalo prijatno osjećao danas u Beranama nakon poruke da je tamo nepoželjan. Ovaj nesrećni čovječuljak, koji odavno nema svoju volju, već po nalogu Tačija i Haradinaja, mora da se bori protiv crkve u kojoj su kršteni njegovi preci, zna koliko je grešan i koliki je izdajnik, da je nakon što je čuo da je u Beranama nepoželjan, vrijeme u tom gradu proveo u potpuno paranoičnom stanju, ocijenio je Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije.

Njegovo obezbjeđenje, odgurivalo je ono nekoliko poltrona koji su željeli da pruže Đukanoviću ruku i pozdrave ga, plašeći se da se među njima krije neko ko bi možda želio da Đukanoviću lično objasni zašto je u Beranama nepoželjan, istakao je on.

„Strah da će Berane napustiti sa nogama naprijed samo je slivao niz čelo predsjednika DPS-a nove i nove graške znoja koje su tekle mnogo brže nego proces evropskih integracija Crne Gore. Paloma i Pampers su već izrazili interesovanje da Đukanović ubuduće reklamira njihove proizvode“, primjertio je Kovačević i dodao:

Jasno je da je ovaj nesrećni čovječuljak doveo sebe u najnezgodniju poziciju do sada i da nije lako krenuti u proces totalne izdaje i zavađanja naroda u Crnoj Gori. On je u Beranama danas pokazao da više ne može biti predsjednik svih građana i da bi najbolje bilo nekako ga osloboditi te obaveze i skinuti mu sa pleći ovaj preteški teret koji je uprtio, poručio je portparol NSD-a.

IN4S

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here