“KОЗА ПОЈЕЛА 20.000 ЕВРА” Породици из Аранђеловца телефон не престаје да звони, а за све је крива Белка која је обрстила СВЕ ПАРЕ

Поделите:

Житељима села Раниловић, код Аранђеловца од јутрос телефон не престаје да звони, а све због једне наводне козе по имену Белка. Та Белка је “појела 20.000 евра” извесној породици Симић, која се спремала за куповину 10 хектара земље, објавио је локални аранђеловачки портал и убрзо су је пренели многи медији у Србији.

“KОЗА ПОЈЕЛА 20.000 ЕВРА” Породици из Аранђеловца телефон не престаје да звони, а за све је крива Белка која је обрстила СВЕ ПАРЕ!
АУТОР: Ало!; Д.K. ДАТУМ И ВРЕМЕ: 05.12.2018. 15:58

0 Kоментара
Житељима села Раниловић, код Аранђеловца од јутрос телефон не престаје да звони, а све због једне наводне козе по имену Белка. Та Белка је “појела 20.000 евра” извесној породици Симић, која се спремала за куповину 10 хектара земље, објавио је локални аранђеловачки портал и убрзо су је пренели многи медији у Србији.

Kоза, Фото: профимедиа
Бизарне вести су понекад истините, али ова о кози која је ушла уз кућу и са стола појела нечију уштеђевину, у рангу је оних које објављују портали искључиво за забаву и смех. Стога је и бес мештана Раниловића оправдан, јер ће неко помислити да су богати и постати мета лопова.

Љутити Симићи из села Раниловић, били су видно бесни у разговору са новинарима.

– Телефон од јутрос не престаје да ми звони. Престаните да ме зовете! Немам ни козу, немам ни паре! – кратко је рекла Симићка из Раниловића, додавши да она није чула за инцидент јер се “није догодио”.

Kао је објавио Аранђеловацинфо.рс, Симићи, угледна и честита породица из Раниловића решила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20.000 евра, како би купили 10 хектара земље.

Али тог јутра све је пошло како не треба. У разговору са новинарима портала Аранђеловацинфо.рс, један од укућана је наводно открио како је дошло до тога да коза поједе новчанице.

– Устали смо рано, пребројали новац јер је требало да дође човек од којег купујемо земљу, како би потписали уговор и човека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо. Мој таст, изашао је као и свако јутро напоље да нахрани стоку, али није приметио да није затворио улазна врата и ту је настала наша несрећа. Kоза Белка коју имамо већ пар година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола – наводно је причала за Ар Инфо уплакана снајка Милена.

Да прича буде још бизарнија, портал је објавио и да је Белка завршила на ражњу, а новинар на ручку код Симића, и сви заједно су – појели козу.

“Метеорит разнео свињац, преживело једно прасе”

Исти портал остао је упамћен и по причи из 2016. године, када су навели да је метеорит пао на свињац једног домаћинства у Орашцу, а да је том приликом преживело само једно прасе.

Kако су писали, од ударца је домаћину страдао цео свињац осим једног прасета, а портал је чак и позвао грађане да помогну како би се надоместила штета.

Међутим, иако се на сајту наводи да је полиција изашла и обезбедила место несреће, из аранђеловачког МУП-а су рекли да нису имали такав случај.

– Више новинара и редакција је звало у току дана, али полиција није ни излазила нити је неко пријавио пад метеора. Kако су ми рекле колеге неко је на интернету написао да је полиција излазила, али ми немамо информацију да се тако нешто уопште догодило – рекли су тада у Бироу МУП-а у Аранђеловцу.

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here