Кркобабић поставио директорку ПОШТЕ која тајно финансира америчку телевизију Н1!

Поделите:

Америчка телевизија Н1, преко свог главног портпарола Југослава Ћосића данас је жестоко напала „Ало!“ и његове новинаре због текста о вртоглавом уговору њихове матичне компаније СББ са „Поштом Србије“, на основу којег огроман новац српских грађана завршава у њиховим џеповима.
скандалозној изјави за Н1 Ћосић ниједног тренутка није ни покушао да демантује чињенице које је „Ало!“ изнео у поменутом тексту већ покушавао да замени тезе и представи се као врховни арбитар који одлучује који су медији и који кабловски оператери подобни, а који нису.

Само због тога што смо се усудили да пишемо истину о пословању америчке телевизије Н1, Југослав Ћосић је покушао да „Ало!“ етикетира и омаловажи његове новинаре, чији је једини циљ да информишу грађане Србије о свему, па и о томе где одлази новац пореских обвезника наше земље.

Ћосићево данашње саопштење сматрамо грубим нападом на српске новинаре и слободу медија, за коју се и он и његова телевизија декларативно залажу. Испоставило се, међутим, да је схватање истраживачког новинарства и медијских слобода америчке телевизије крајње лицемерно и да се за њега залажу само када им то доноси политичку, али и финансијску корист.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here