KРМАЧА НАС ГУРА У НАТО, ТРЕБА ЈЕ ДЕПОРТОВАТИ! Сукоб ТВИТЕРАШИЦА

Поделите:

Дизајнерка ентеријера јој није остала дужна након што ју је Лукићева, по свему судећи блокирала на Твитеру, па је опалила по њој

Један твит који је написала Гуљбехар Шабовић, правница и професор турског језика,‏ довео је не само до заваде него и до блокирања и привремене суспензије налога.

Елем, Шабовић је реаговала на руски филм “Балканска међа” у којем једну од главних улога игра и Милош Биковић, написавши:

– Снима се филм како су руски специјалци заузели аеродром у Приштини. А да сниме још један како су брже-боље побегли и оставили народ без наде? После тога нико више није могао да заустави реку људи који одлазе.

 

Океј, филм је већ снимљен и стигао је у биоскопе, али то није био предмет расправе, него реакција извесне Ане Драговић на овај твит и то врло жестока и са приличним бројем увреда:

– Река људи је спашавала живу главу пред шиптарским и НАТО терористима, а ова глупа крмача позива на учлањење у исти. Гуљбехар ми је типичан пример “храни псето да те уједе”. Њу је давно требало депортовати, уместо што смо је финансирали. Мада никад није касно – написала је Драговићева која уз ник има и број резолуције 1244 Уједињених нација, а иначе је дизајнер ентеријера и, како тврди, мишљења је да су “само Амебе старије од Срба”.

Е, онда се у дискусију укључила и Биљана Лукић, бивша новинарка и музички продуцент, сматрајући да је Драговићева жестоко претерала и питала се шта би било кад би држава санкционисала говор мржње.

Дизајнерка ентеријера јој није остала дужна након што ју је Лукићева, по свему судећи блокирала на Твитеру, па је опалила по њој:

 

 

Докле ће стићи ова прича још увек се не зна, али можемо очекивати да се сви учесници међусобно блокирају и да се тако стави тачка на дискусију која је започела, кад боље размислимо, једном материјалном грешком. Kао што рекосмо – филм је већ снимљен.

Еспресо

Поделите:

3 Коментари

 1. Koja je od njih dve Kurta a druga Murta???????
  Neka idu malo na pedikir i manikir da ne dosađuju više narodu svojim tobož filmskim kritikama.
  Imaju za to plaćeni ljudi kojim je profesija filmski kriticizam.
  Neka zarade i oni koji dinar a ne da im Twitter dosade sole pamet svojim post menstrualnim psihozama.

 2. Nisu Ruje nista zauzeli nego su brze bolje dosli na prazan aerodrom!!!
  Zazeli aerodrom koji NIKO NIJE BRANIO!!! JAKA POBEDA!!!
  Verovatno je film obicna bljuvotina puna hvalospeva Putinu!!! Ko bude imao stomak da gleda a da ne povraca…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here