Курир и таблоиди измишљају интервју са Шерон Стоун?

Поделите:
Да ли је ово још један пример лажних фабрикованих вести? Jeсте, јер Шерон Стоун није дала такав интервју.
ХОЛИВУДСКА ГЛУМИЦА ОТКРИЛА ДА СУ ЈОЈ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉИ – МИЛИЦА И ДУШАН

„Рођена сам у Мидвилу, малом месту у близини Питсбурга. У близини су становали Милица и Душан. Моји родитељи, Џо и Дороти, пореклом су из Ирске, а њихови Милорад и Милунка из Србије. Родитељи су нам радили заједно у оближњој фабрици, а ми смо се дружили непрестано. Тета Милунка је често правила хлеб од кукурузног брашна и увек је нама слала половину“
„Тетка Милунка, која је из Чачка, много нам је причала о Србији, а чика Милорад који је пореклом са Косова, много нам је причао о свом завичају. За време бомбардовања 1999. године, показивао нам је фотографије цркве у којој је крштен, а која је срушена. Милица и Душан су недавно били у Србији, причали су ми о свему. И сада много брину због неправде везане за Косово“
ХОЛИВУДСКА глумица Шерон Стоун, која се прославила улогом у филму „Ниске страсти“, одрасла је на српској проји а најмилији другови из детињства су јој Милица и Душан!

У једном интервјуу описала је свој живот и одрастање уз пријатеље Србе:

„Моји најдражи пријатељи, од детињства до данас, јесу Милица и њен брат Душан. Они су ми као брат и сестра. Рођена сам у Мидвилу, малом месту у близини Питсбурга. У близини су становали Милица и Душан. Моји родитељи, Џо и Дороти, пореклом су из Ирске, а њихови Милорад и Милунка из Србије. Родитељи су нам радили заједно у оближњој фабрици, а ми смо се дружили непрестано. Тета Милунка је често правила хлеб од кукурузног брашна и увек је нама слала половину. Све са њима смо делили, као да смо били једна породица. Сећам се да сам код њих често вечерала тај кукурузни хлеб удробљен у млеку. То је тако лепо, и тај укус никада нећу заборавити.

Волели смо се, помагали, делили проблеме и сиромаштво. Они су нам били до коске привржени, гостољубиви, пуни разумевања, племенити. У свему смо се помагали. Сећам се да се мој отац отровао и пао на послу, први је дотрчао да му помогне чика Милорад и није чекао хитну помоћ него га је однео до оближње болнице.

Тетка Милунка, која је из Чачка, много нам је причала о Србији, а чика Милорад који је пореклом са Косова, много нам је причао о свом завичају. За време бомбардовања 1999. године, показивао нам је фотографије цркве у којој је крштен, а која је срушена. Милица и Душан су недавно били у Србији, причали су ми о свему. И сада много брину због неправде везане за Косово. Заједно смо размишљали да организујемо неки јавни протест, али у америчким медијима, нажалост, објављује се само што иде у корист Албанцима, јер је њихов лоби веома јак“, открила је Шерон Стоун.

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here