Kустурица о Јали и Буби: Личе на муџахедине који су ужасно популарни захваљујући простаклуку који шире!

Поделите:

Емир Kустурица гостовао је у емисији “Прессинг” на телевизији Н1 где је у једном тренутку разговора водитељ цитирао његове недавно изговорене речи – да су “Срби народ који је највећи произвођач заблуда о себи”.

Славни редитељ одмах је потврдио да то јесте рекао, а онда је објаснио и због чега, додавши и пример којим је образложио своје речи.

– Тако је. Нико није прихватио “ајфон” од Срба, ми га прихватамо као и ову нову музику коју је ваша компанија недавно потписала са овом двојицом типова који личе на муџахедине и који су врло популарни, а чији су стихови заправо замена… – почео је Емир, који је потом био пекинут од стране водитеља Југослава Ћосића којем је “запарало уши” то што је Емир споменуо њихову компанију, а истакао је и да не зна о коме Kустурица говори.

– Говорим о овој двојици репера који су заправо постали ужасно популарни захваљујући простаклуку који се шири невиђеном брзином, а он отприлике гласи: “Она воли “бмw”, она воли “ауди”, она воли доларе, она воли евре, она воли сепарее” – наставио је Kустурица.

– У народној музици није било тако простих, зато што је била Марина Туцаковић која је песник, за разлику од ових – рекао је Kуста.

Kutak.net

Поделите:

4 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here