Кустурица: Узалуд ми прете

Поделите:

Чувени режисер пред другу посету Криму. Завршавам књигу по Достојевском

РЕДИТЕЉ, музичар и писац Емир Кустурица је пред своју другу посету Криму, где ће вечерас одржати концерт са својим “Но смокинг оркестром”, изјавио да се не плаши санкција Запада или Украјине, којима му прете управо због Крима.

– Увек радим онако како мислим да је исправно – рекао је Кустурица агенцији ТАСС одговарајући на питање да ли се плаши да ће бити санкционисан, и додао да је дошао да одржи концерт на Криму, јер је његов бенд прошлог лета тамо дочекан “веома топло”.

– Објавили смо нови албум, имамо нови шоу и ствари које ће изненадити публику, па зашто да то не урадимо поново – изјавио је Кустурица, чији ће бенд у Јалти промовисати нови албум “Корпс дипломатик”, објављен у марту.

Кустурица је поновио да тренутно пише књигу по романима Достојевског, блиску његовом “Идиоту” и “Злочину и казни”.

– Планирам да је довршим до септембра, а потом ће бити написан сценарио по књизи и филм ће бити снимљен у Кини и Француској – најавио је редитељ и објаснио “да намерава да укључи идеје Достојевског у садашњу стварност Кине”, а није одбацио ни могућност да у будућности реализује један од својих пројеката и на Криму.

 

новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here