Лазаревић на Твитеру: За Србе херој, за Европљане, Шиптаре, Хрвате и другосрбијанце злочинац!

Поделите:

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да разуме рекацију званичника ЕУ поводом предавања генерала Владимира Лазаревића на Војној Академији, али…Подсећам да је Лазаревић добровољно отишао у Хаг, добио је пресуду, одлежао казну и данас је слободан човек” рекла је Брнабић одговарајући на питања новинара.

 

На друштвеној мрежи Твитер о генералу Лазаревићу су бројни твитови. Док га Европљани, Шиптари, Бошњаци и другосрбијанци називају криминалцем, Срби га бране и називају херојем.

Погледајте:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделите:

8 Коментари

 1. Pa ti jačino očigledno ne znaš da je Lazarević otišao na predavanje na Akademiju jerbo su ga pozvali tamo,obećali par hiljada evra i navukli na tanak led…..
  čoek u penziji koja je mala ne odbija takvu ponudu a i ko bi najbolje objasnio taktiku agresije NATO golobradim balavcima od 17 godina od lika koji je svojeručno potpisao Kumanovski sporazim????
  pa nije otišao na predavanje veću staraca okruglog stola cara Dušana da im predaje riznicu vavilonske sultanije već dečurliji na akademili nacrtao kako su padale bombe po glavama vojnika jer se oni nisu bili ni rodili kad se to desilo..
  Sve što znaju o tome je da odu na YouTube i gledaju snimke paljevine koje su snimale kamere sa 10 kilometara visine iz aviona..
  To ti je isto kao kad pop otvori bibliju i čita jevanđelje po Mateju jer se nije bio ni rodio dok je carinik Matej naplaćivao carinu jevrejima….
  Kad bi im Matej lično došao na univerzitet i objasnio kako da ocarine parohiju to bi bilo za sve mlade popiće praznik za oči i uši jer bi od verodostojnog izvora mogli pokupiti znanje i cepati carinu na najbolji mogući način kad svete vodicu..

 2. Нико не спори херойску борбу за одбрану домовине (како су комунисти прекрстили Отаџбину) и агресию НАТО. Шта е спорно? “Срећан вам мир, срећна вам победа!” а наше войске и цивилне управе на КиМ нема? Нема Срба у Крайини. Здрав разум пита да ли се дипломатииом могло направити више (ум Републике Српске) него зарђалом руском техником? И ћорава кока убоде зрно. Ми смо њима….нико не сумња, али где су, морали су пасти на земљу или одлетети у васиону.

 3. И шта сада???
  После ове констатације ЕУ: “То је противно европским стандардима“,
  генералу Лазаревићу не остаје ништа друго него да се повуче са места
  предавача на Војној академији Војске Србије, будући да за актуелни
  режим – “ЕУ нема алтернативу”!
  Лепо Га је режим искористио, да Његовим позивом за предавача придобије
  гласаче за већ најављене изборе у Београду, а вероватно и Србију,
  а Њему, као културном човеку, не преостаје ништа друго, до да се захвали
  и схвати да Га је ова власт политички искористила, у стилу:
  ЕТО, ПРОБАЛИСМО, АЛИ НЕ ИДЕ ПА НЕ ИДЕ! Јер, понављам: “ЕВРОПСКА
  УНИЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ“, а то у преводу значи: “ГЕНЕРАЛЕ, ОДСТУПИ!!!

  Драган Славнић

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here