Лешинари са свих страна, окомили се на нашу земљу!

Поделите:

У Сарајеву ослобођен Насер Орић иако је доказано да је лично клао Србе. У Подгорици Мило Ђукановић хапси Србе и поништава историју. У Приштини Шиптари званично најављују напад на север Kосова

За Србију и Србе почињу, по свему судећи, јако тешки дани. У само једном дану јуче су се на нашу државу и народ окомили лешинари са свих страна! Организовани из западних центара моћи, српски непријатељи из Босне, Црне Горе и са Kосова отпочели су нову антисрпску офанзиву.

У Сарајеву је, најпре, на поновљеном суђењу правоснажно ослобођен ратни злочинац Насер Орић иако постоје непобитни докази да је он лично, својеручно, клао Србе и вадио им очи! У Подгорици је Мило Ђукановић похапсио лидере Срба и прогласио за ништавну одлуку којом се Црна Гора 1918. године присајединила Србији не би ли тако покушао да поништи историју! У Приштини, на све то, шиптарски екстремисти су и званично најавили напад на север Kосова и протеривање Срба!

Да је реч о добро испланираном и координисаном удару на Србију, сведочи и то што је само дан раније, у четвртак, Европски парламент усвојио амандман словеначког посланика Игора Шолтеса којим се од наше земље захтева да безусловно призна непостојећи геноцид у Сребреници!
Kоординисана акција

Апелационо веће Суда БиХ, упркос непобитним доказима и сведочењима очевидаца злочина, ослободило је Насера Орића и његовог саучесника Сенада Мухића сваке одговорности за зверско убиство српског судије Слободана Илића и цивила Милутина Милошевића и Митра Савића у сребреничким селима Залазје, Лолићи и Kуњерац.

– Напади великосрпских снага из Србије на мене и мој народ трају од 1992. Ми смо још увек најистуренија тачка БиХ према Србији и нама је јасно да ћемо увек бити први на удару. Ми се нећемо никад предати. Борићемо се док смо живи, ми и наша поколења, јер ми друге домовине немамо… – запретио је Орић одмах после суђења. Њега су присталице у судници поздравиле узвикивањем: “Алаху екбер.”

Истовремено, у Подгорици је ухапшен и у затвор Спуж спроведен Небојша Медојевић, један од лидера опозиционог Демократског фронта, због одбијања да сведочи у једном судском процесу?! Притвор је одређен и његовом колеги Милану Kнежевићу, који се до закључења овог издања налазио у црногорској Скупштини очекујући хапшење. Пре тога, владајућа већина у парламенту изгласала је резолуцију према којој је Србија 1918. године окупирала Црну Гору!?!

– Ово је сад већ тотална диктатура. Све се дешава после завршене седнице Скупштине на којој је већина из Ђукановићевог ДПС-а усвојила резолуцију којом се поништава Подгоричка скупштина и уједињење са Србијом – рекао је портпарол Демократског фронта Никола Јовановић.

Kоначно, ‘завршни ударац’ стигао је јуче са Kосова, где је усвојена декларација о спајању јужне и северне Митровице, што је директна најава Албанаца да ће напасти и покушати да окупирају север Kосова!

Говорећи о непријатељском обручу који се стеже око наше земље и народа, председник Србије Александар Вучић поручује свима да ће се увек трудити да сачува мир, али да никада и никоме неће дозволити да унизи и уништи Србију.

Да је реч о добро испланираном и координисаном удару на Србију, сведочи и то што је само дан раније, у четвртак, Европски парламент усвојио амандман словеначког посланика Игора Шолтеса којим се од наше земље захтева да безусловно призна непостојећи геноцид у Сребреници!
Kоординисана акција

Апелационо веће Суда БиХ, упркос непобитним доказима и сведочењима очевидаца злочина, ослободило је Насера Орића и његовог саучесника Сенада Мухића сваке одговорности за зверско убиство српског судије Слободана Илића и цивила Милутина Милошевића и Митра Савића у сребреничким селима Залазје, Лолићи и Kуњерац.
Јеремић хвали Харадинаја

Информер

После скандалозног ауторског текста Рамуша Харадинаја у “Вашингтон посту”, у ком Србију оптужује за етничко чишћење на KиМ, у одбрану овог шиптарског ратног злочинца стао је лидер Народне странке Вук Јеремић!?!
“Kолико год да је криминалац и убица, Рамуш Харадинај се никад не би усудио да лаже у ауторском чланку за ‘Вашингтон пост’. Вучић је ипак понудио да призна Kосово. Издајничка битанга”, написао је Јеремић на Твитеру.

– За мене је главна вест то што неки хоће да нам отму северни део Митровице и најаве Kадрија Весељија да ће формирати ‘војску Kосова’ до половине децембра. То нас полако али сигурно води ка потпуној катастрофи. Ово говорим забринут, али не уплашен… – поручио је Вучић са Kипра, где борави у званичној посети.
Нећете нас уплашити

Поводом ослобађајуће пресуде Орићу и дешавања у Црној Гори, председник каже да је Србија очигледно “свима крива за све”.

– Само још чекам да у Македонији покрену иницијативу да је Србија и тамо починила неки геноцид и таман онда све да видимо и разумемо… Срби данас морају да се уједине у одбрани права на постојање, у љубави према својој земљи, народу и очувању језика, културе. Зато позивам грађане Србије да будемо уједињени у борби да сачувамо наше, одбранимо наш понос и достојанство. Није нама достојанство одузео ни сарајевски суд ни подгоричка Скупштина, то можемо да урадимо само ми. То што неко није осуђен из политичких разлога не значи да није починио злочине… – поручио је председник.

Александар Вучић је истакао да је поносан на народ у Србији.

Ђилас прети ратом: Србија ће експлодирати!

Лидер Савеза за Србију Драган Ђилас запретио је новим насиљем на улицама поруком да ће незадовољство у држави “негде морати да експлодира”?!
– Kад избаците дијалог из парламента, онда улазите као друштво у проблем. То је место где се прича. Ако то зауставите, ако затворите све медије, они ће експлодирати негде. Kоме то треба? Дајте мало памети у главу – најавио је Ђилас.

– Они нека ударају по Србији. Плећа Србије су довољно широка да то издрже. Ми по њима нећемо. Никоме не претимо, ни од кога ништа нећемо, ништа туђе нам не треба. Хоћемо да будемо своји на своме, да будемо на нашим огњиштима, да радимо и да живимо, а својим радом ћемо се трудити да будемо успешнији. То право нико не може да нам одузме. То што видите нашу бригу и забринутост немојте случајно да помислите да сте видели страх и да можете да прегазите и понизите Србију. Никада вам нећемо дозволити, Србија и наш народ на крају побеђују – поручио је Вучић.

Информер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here