Љубица Шаран: Застрашујући знакови времена

Поделите:

Нормално људско биће најчешће упадне у депресију након гледања програма на ТВ-у (негативно програмирање заиста дјелује због тога и имамо “програме”), читања дневног тиска или слушања вијести на радију. Нормално људско биће се више не може похвалити хладнокрвношћу, снагом духа, психофизичким здрављем и вишком енергије. Чини се да је на нас “накачена” војска вампира која нам не да “дисат”. Готово наликује да живимо у ‘лудари’ док се на “телићу” пуштају сапунице како би нас “програмери” опустили и омекшали за даљње “кљукање” посебно дорађеним информацијама. Док ми живимо у нашој властитој драми с елементима хорора дотле се у свијету одигравају догађаји које би могли назвати “знаковима времена”, а које професионални медији суставно прешућују.
Западњаци нестају с разлогом

Најновија знанствена студија је открила како мушкарци на Западу постају све неплоднији, наиме количина сперматозоида им се преполовила у задњих 40 година. Најгора је ситуација у Еуропи, Сјеверној Америци, Аустралији и на Новом Зеланду.
Знанственици сматрају како ће западњаци до 2060. бити готово у потпуности неплодни. С друге стране студија на готово 43 мушкараца из Азије, Африке и Јужне Америке је показала како њихова плодност није угрожена.

Сматра се како је за драстично смањење сперматозоида крива брза храна, неуредан живот, превише стреса, генетски модифицирани прехрамбени производи, пестициди и инсектициди те режим цијепљења који се највише спроводи управо у “модерним” западњачким “демокрацијама”.

Други разлог за изумирање “бијелаца” је негативни демографски тренд. Популација у Еуропи, Канади, САД-у и Аустралији је све старија. Број умрлих је већи од броја рођених. Од западњачких демокрација једино Јапан предњачи с још старијом популацијом и с још већом стопом морталитета.

Секс и беба с роботом?

Док Западњаци постају све неплоднији и полако нестају с лица Земље, дотле полудјели роботичари измишљају секс с роботима, јавну кућу с роботима у којој се највише тражи остварење сексуалних фантазија силовања или педофилије, а најновији “крик моде” је “прављење” бебе са секс роботом.
Роботичар Серги Сантос је дизајнирао и изградио првог функционалног секс робота који је у стању имати “реалистичне” оргазме за вријеме секса с људским бићем. Сантос поред своје жене одржава “однос” са Самантхом, која му испуњава све фантазије. Он тврди како ће ускоро роботи “узети” људима послове, те ће се наша дјеца с њима “вјенчавати” живјети и имати “своју” дјецу.
Сантос наводи како је врло лако “направити ” дијете робот(ици), те да то није никакав проблем, све што треба учинити је усадити алгоритме у робот(ицу) те је спојити на 3Д принтер како би испринтала “бебу робота” која ће дијелом наликовати на свог људског родитеља, а дијелом на роботског родитеља. Шпањолски роботичар тврди како би волио имати “бебу” с роботом, те да у таквим односима лежи људска будућност.

“Лажна” трудноћа с псом

Као да секс и “прављење” беба с роботом није довољан знак времена, имамо и “умјетничке експерименте” који симулирају оплодњу женских јајних станица с псећим станицама, лажне трудноће и дојење кујица. Да, добро сте прочитали, за такав “подвиг” словенска “умјетница” Маја Смрекар је добила “престижну” награду Приx Арс Елецтроница у домени “Хибридне умјетности”.Маја Смрекар је пуна три мјесеца живјела у осами са својим псима како би направила “умјетнички експеримент” који је назван “К-9_топологy.” С обзиром на негативне коментаре јавности видео с “документацијом експеримента” је уклоњен с интернета.

За то вријеме је Смрекар је присилила своје тијело на производњу млијека с упорним пумпањем дојки. Након што је почела с лактацијом дојила је свог штенца Аду, с објашњењем како је истраживала „друштвено-идеолошку инструментализацију женског тијела и дојења.

Смрекар је тијеком умјетничког експеримента узела једну своју јајну станицу те ју је оплодила са станицом сала пса Бyрона уз помоћ методе која је слична ин витро оплоднији (ИВФ). Умјетница је на својој wеб страници са сљедећим ријечима описала цјели пројект:

„Проматрање зеитгеиста кроз такозвану танатополитичку димензију сувремених биополитичких пракси.“
Ако ово није показатељ времена у којем живимо, тада не знамо што јесте.

“Демони” дјеци читају приче

Још један сасвим пригодан знак времена је недавни пројект калифорнијске јавне књижнице Мицхелле Обама којој је “рогата” драг qуеен дјеци читала приче. Овај догађај у најпознатијој јавној књижници у Лонг Беацху је организиран у склопу мјесеца повијести ЛГБТQ-а, па ипак организатори нису објаснили зашто је најмлађој дјеци читао мушкарац одјевен у жену, окићен с роговима, црним ружем и шминком, бијелим пудером по цијелом лицу, разбарушеном црвеном косом и зацрњеним очним лећама под умјетничким именом Xоцхи Моцхи.
Књижница и организатори су овај догађај подијелили с јавношћу на најпопуларнијим друштвеним мрежама, но убрзо су због негативних коментара и скањивања јавности морали избрисати све трагове Xоцхи Моцхијевог сусрета с дјецом.
У кратком животопису Xоцхи Моцхија на Тwиттеру стоји сљедеће:

“Поздрав земљани, говори Xоцхи Моцхи, ваш мјесни убојица клаун који долази из свемира.Волим се облачити попут драга и волим такосе.”
Каква порука се шаље најмлађима с оваквим “читањима прича” и презентацијама?

Је ли у питању кондиционирање?

Је ли у питању индоктринација?

Трауматизирају ли се дјеца с оваквим “сусретима”?

Сотонистичка модна ревија у лондонској цркви

Ту “демонима” није крај. Тијеком овогодишњег Лондонског тједна моде одржале су се бројне ревије у којима су дизајнери приказали своје најновије умотворине. Највише прашине је подигла турска дизајнерица Дилара Финдикоглу која је одржала окултну модну ревију у англиканској цркви Св. Андреја у Лондону.

Њени модели су наликовали на вампире, врагове, демоне, вуду врачеве, мртваце и немани. Ова модна ревија је подигла толико прашине да се на концу Лондонска надбискупија морала испричати вјерницима уз тврдњу како црквени оци нису знали која је тема спорне модне ревије и какви ће модели продефилирати “посвећеним подручјем”.

Полуголе дјевојчице окићене перјем на модној писти – сан сваког педофила

Док су Лондоном корачали модели налик каквим окултним хорор филмовима, дотле је у Кини забиљежен хорор другачијег карактера. У модној ревији презентираној у робној кући у кинеском граду Цхенгду Цитy дјевојчице, од којих су најмлађе имале пет година, носиле су секси облеку са шљокицама, перјем и лаганим материјалима који су их једва покривали. Модели су наликовали на Вицториа Сецрет – знамениту марку интимне и секси одјеће намијењену одраслим женама.
Тијеком саме ревије су примијећени одрасли мушкарци који су уживали у фотографирању обнажених дјевојчица на модној писти. Након што су ову вијест пренијели само храбри и неовисни медији, друштвене мреже су експлодирале с негативним коментарима, а неки су с правом закључили како модерна поп “култура” на челу с америчким Холлywоодом и ретардираним “љевичарима” на све начине жели нормализирати и легализирати педофилију.

Штиклице за бебе, зар то постоји?
Бојимо се да би овакве “модне” ревије могле постати свакодневница диљем свијета, нарочито ако се зна како се већ продају ненормалне и крајње узнемирујући производи, попут штиклица за бебе, које су постале модни хит у САД-у.
“Лажне” штиклице за бебе, саме по себи нису директан проблем за малену дјецу која још увијек не ходају и које се не ослањају на своје ноге, проблем лежи у сексуализацији дјеце, точније у овом случају беба, које очигледно болесна кампања претвара у предмете сексуалних жеља. Иста ствар је и с кинеском “Вицториа Сецрет” модном ревијом с моделима који једва иду у први разред основне школе.

Моћници вјежбају за пандемију свјетских размјера која ће се “ускоро догодити”

Свјетска банка гласи за организацију која “дрма” кредитно-дужничким свијетом и која управља с радом готово свих националних банака диљем свијета. Тренутачно је само неколико “народних банака” у рукама њихова народа, а најпознатије националне банке ван домашаја Свјетске банке су оне у Сирији, Ирану и Сјеверној Кореји те Русији. Унаточ свему, челници Свјетске банке су прије неколико дана одигравали масовну симулацију пандемије свјетских размјера сматрајући како су поптуно били неспремни на догађаје попут епидемије еболе тијеком 2014. године, те да ће се најцрњи сценариј највјеројатније догодити у релативно блиској будућности.

У симулацији “глобалне пандемије” су судјеловали сви чланови одбора Свјетске банке, њихови тајници, министри здравства, финанција и туризма десетак најразвијенијих земаља, водитељи Свјетске здравствене организације, чланови управе америчког Центра за превенцију и контролу болести (ЦДЦ) те чланови одбора Међународне удруге зрачног промета.

Невјеројатан је податак да су чланови управног одбора, након саме симулације, имали састанак који није попраћен уобичајеном новинарском свитом, а разговори на састанку се нису снимали.

У сијечњу 2017. Билл и Мелинда Гатес су угостили чланове Свјетског економског форума у швицарском Давосу те су с њима симулирали “пандемију свјетских размјера”. Тијеком липња 2017. њемачка канцеларка Ангела Меркел је организирала симулацију свјетске пандемије с министрима здравства земаља скупине Г-20, а Свјетска банка је прву симулацију свјетске пандемије одржала тијеком 2016.

Знају ли они нешто што ми не знамо или је у питању страх?

Куга и друге болести се шире

Док се моћници “играју” с нашим живцима дотле је од необичне и изнимно заразне плућне куге на Мадагаскару умрло 124 особе, а ова болест се почела ширити и на Реунион, Сејшеле, Јужноафричку Републику те источни дио Африке. Сумња се како је заражен још најмање 1100 људи у урбаним срединама, док се не зна какво је стање у забаченим и изолираним селима по Африци.

Око 75% заражених има плућну кугу, док остатак има бубонску кугу и септикемију које се поприлично успјешно лијече с антибиотицима.

У Уганди је забиљежено стотине обољелих од опасног вируса Марбург, а сматра се како је вирус на људе прешао с популације шпиљских шишмиша. Марбург вирус јако наликује на Еболу, те узоркује распадање ткива и унутрашње крварење. Сматра се као је овај вирус један од најзаразнијих патогена на планети. Тијеком 2014. “сестрински” вирус Ебола је усмртио на тисуће људи у средишњој и западној Африци.

Што је сљедеће?

Западњачке болести

Док се у неразвијеним земљама свако мало појављују епидемије високо заразних болести, дотле Запад највише болује од менталних поремећаја. У тим “модерним” стварима највише предњаче Американци. У недавној студији је откривено да у годину дана 27% Американаца искуси неки облик менталног поремећаја или болести, те се “лијечи” с одговарајућим фармацеутским патентима. Америчко тржиште за лијекове повезане с менталним болестима је тешко на десетке милијарди долара и нема намјеру посустати.

Након САД-а, људи највише луде у Украјини, Колумбији, Новом Зеланду, Либанону и Француској. Западњаци највише пате од “луксузне депресије” која се повезује с осјећајем “недостатака онога што други имају”, на примјер просјечни Американац ће патити јер је његова кућа процијењена на пола милијуна долара, док су куће свих његових сусједа процијењене на преко милијун долара. Западњачка дјеца пате највише када нису обучена у познате робне марке или када немају мобителе одговарајућег бренда.

Људи све чешће на себе дижу руку

На планети се годишње убије преко милијун људи. По подацима из 2015. прва земља на љествици суицида је била Шри Ланка у којој се на 100 тисућа људи убије 36. Друга на љествици је била Гвајана с 30 суицида на 100 тисућа људи. Трећа је била Монголија с 28 суицида на 100 људи. Четврти је Казахстан и Обала Бјелокости с 70 суицида на 100 људи, па Суринам и Екваторијална Гвинеја с 26, након тога слиједи и Литва с 26, Ангола с 25, Јужна Кореја с 24, Сиера Леоне с 22, а Боливија с 20 суицида на 100 тисућа људи.

Пољска се налазила на 15. мјесту с 18 суицида на 100 тисућа људи, Русија је била на 17. мјесту са 17 суицида, Украјина је на 21. мјесту са 16 суицида, Белгија је била на 23. мјесту такођер са 16 суицида, слиједи Индија с истим бројем, па Мађарска и Јапан с 15 суицида на 100 људи. Словенија је била на 31. мјесту с такођер 15 суицида на 100 тисућа људи, Финска је била на 35. с 14 суицида. Шведска је била на 47. мјесту с 12 суицида на 100.000 људи, САД се налазила на 48. мјесту с 30 тисућа суицида годишње точније 12 самоубојстава на 100 тисућа људи. Француска је била на 54. мјесту, такођер с 12 суицида на 100 тисућа људи.
Србија је била на 59. мјесту заједно с Хрватском с 12. суицида на 100 тисућа становника. Исланд је био на је на 65. мјесту с 11 суицида, Бугарска је била на 72 мјесту, док је Ирска била на 75 мјесту с такођер 11 суицида на 100 тисућа становника.
Подаци из ове године су пуно гори, а Србија и Хрватска су се нашле у врху љествице са суицидима, што би требало упалити све могуће аларме. Најгоре је стање на Гренланду гдје се на 100 тисућа становника догоди 116 суицида. У Литви, се данас убије 65 људи на 100 тисућа становника, то је двоструко више од стања прије двије године.

Словенија је данас на 6. мјесту с 34 суицида на 100 тисућа људи, а прије двије године је била на 31. мјесту с 15 суицида на 100 тисућа људи.

Србија је данас на 14. мјесту љествице с 24 суицида на 100 тисућа људи, а била је 2015. на 59. мјесту заједно с Хрватском с 12. суицида на 100 тисућа становника.
Хрватска је на 18. мјесту с 23 суицида на 100 тисућа људи.
У Хрватској се највише убијају старе и немоћне особе које не могу живјети од своје мировине и за које држава нема никакве емпатије. 2015. чак 21 дијете је починило самоубојство, а данас су најчешће самоубојице особе старије од 60 година. Највише самоубојица је у Загребачкој жупанији, па слиједи Приморско-горанска, а трећа је Осјечко-барањска жупанија.

Људи се углавном убијају јер сматрају да се не могу носити са животом те да су њихови проблеми безизлазни.

Преко милијарду људи “не постоји”

Док милијун људи годишње више не жели постојати те чини суицид, дотле преко милијарду људи заиста не постоји јер нема никакву особну документацију. Ти невидљиви људи су савршен плијен за свакакве предаторе, те лако постају жртве траффицкинга људима, сексуалне експлоатације, робовског рада и убијања због продаје органа.

Недавну глобалну студију је објавила моћна Свјетска банка. Иако би о намјерама и утјецају Свјетске банке могли расправљати, чињеница је како 15% свјетске популације нема особне документе, није записано у књиге рођених и због своје “невидљивости” нема никакве законске заштите од најгорих форми криминала и искориштавања.Једна трећина невидљиве планетарне популације су дјеца млађа од 14 година. У случају да се ради о дјечацима они се најчешће присиљавају на тежак физички рад или постају дјеца робље, док се дјевојчице најчешће присиљавају на бракове док су још малодобне или их се присиљава на проституцију. У Кини су настале генерације невидљиве дјеце због закона о “једном дјетету”, та дјеца не завршавају школу, нису здравствено осигурана, немају могућност осигуравања мировине и раде на црно, точније послове који други одбијају или не желе.

Вyјаyанти Десаи, водитељица ИД4Д програма Свјетске банке је такођер навела како примарни разлог зашто људи остају неидентифицирани лежи у сиромаштву, а нарочито у чињеници да сиромашни у изолираним руралним срединама немају могућности ни средстава путовати до градских средишта како би пријавили рођене или умрле. Други разлог је бирокрација и законске зачкољице за оне из нижих или најнижих слојева друштва. Трећи разлог су миграције људи узроковане ратовима, религијским или расним прогонима и епидемијама.

Због недостатка особне идентификације невидљиви људи готово да и немају људска права. Највећи број невидљивих људи је из Африке и Азије, а потом из Јужне Америке. УНИЦЕФ-ово извјешће из 2013. године је закључило како су невидљива дјеца најчешћи плијен криминалаца јер је такву дјецу лако отети и препродати без бриге да ће их полиција и друге државне службе тражити.

Узимајући у обзир све речено тада бисмо могли закључити како су открића Свјетске банке највјеројатније поприлично конзервативна јер је у питању статистика. У свијету је тренутачно регистрирано преко 200 милијуна имиграната, 21,3 милијуна избјеглица, и преко 10 милијуна особа које су остале без држављанства, но јако је тешко говорити колико је још таквих људи невидљиво. ИД4Д је скупљао податке искључиво међу стационираним становништвом, док су миграцијске скупине у подручјима с ратним сукобима у потпуности изостале из овог истраживања.

1,1 милијарди људи службено не постоји и препуштено је на милост и немилост онима који искориштавају људску невољу. Најмање 15% људске популације нема људска права само зато јер не може доћи до “комада папира”.

Болесна вампирска елита

Сваке године све више дјеце нетрагом нестаје, нарочито из неразвијених земаља и међу ријекама избјеглица које се сливају у Еуропу. Сматра се како се дјеца углавном продају у сексуално робље те их се убија како би се продали њихови органи. Па ипак, медији су недавно открили како су дјеца и млади постали интересантни због још једне вриједне ствари – њихове крви!

Модерна парабиоза је дошла под повећало похлепне елите тек након 2014. када је неурознанственик Тонy Wyсс-Цораy објавио знанствену студију у журналу Сциенце и Натуре Медицине под називом: Yоунг блоод реверсес аге-релатед импаирментс ин цогнитиве фунцтион анд сyнаптиц пластицитy ин мице, у којој се открива како се трансфузијом крви младих мишева у тијело старог миша умањују па чак и поништавају ефекти старости и геријатријске болести. Додатним истраживањима се открило како сталне трансфузије крви код старих мишева изазивају подмлађивање, обнову ткива, повратак нормалних когницијских функција и свеколику виталност.
Након објаве ове студије, Јессе Кармазин је покренуо твртку Амбросиа ЛЛЦ која је почела проводити клиничка истраживања трансфузије крви тинејџера на старце те већ сада има цијели низ нестрпљивих супер-богаташа који чекају у реду за своју дозу крви.

Ванитy Фаир је извијестио како Амброзиа добија крв тинејџера из легалних банка крви те да за сада послује са стотињак супер-богаташа који крвни еликсир младости добивају сваких неколико мјесеци уз плаћање велике количине новца. Па ипак, познајући у каквом свијету живимо, сигурни смо да се криминално подземље, већ организирало и за “прикупљање крви”.

Петер Тхиел, милијардер, оснивач ПаyПала и савјетник тренутачног предсједника САД-а Доналда Трумпа је о крвном еликсиру младости рекао сљедеће за Инц магазин:

“Занима ме парабиоза за коју сматрам да је изнимно интересантна. Знанственици су пребацили крв младих мишева у старе мишеве те су открили да таква крв има подмлађујући ефект. Мислим да је пуно таквих ствари зачудо недовољно истражено.”
Први медиј који се озбиљно позабавио мрачном страном парабиозе је био Вицеов Тониц, у њиховом кратком видео уратку је јасно дано до знања како богати стари људи користе крв тинејџера како би живјели дуље.
Погледајте видео:

Незнање, глупост или колективна болест?

Док се свијетом шире свакакве пошасти дотле људи најнапредније западњачке демокрације не знају како настаје чоколадно млијеко. Чак 7% америчких грађана сматра како се чоколадно млијеко музе из смеђих крава, такво што је открило онлине истраживање Америчког млијечног центра или Центер фор УС Даирy. Чињеница да готово 16 и пол милијуна Американаца мисли да је чоколадно млијеко стварно млијеко смеђих крава је и те како забрињавајућа и тјера на размишљање.

У истраживању које је спровела удруга Фоод анд Wине с 1000 судионика је откривено како 48% одраслих људи није сигурно како настаје чоколадно млијеко точније тко га и како ствара. Пренесемо ли такво стање на америчку популацију тада 154 милијуна Американаца има исти проблем.

Ако мислите да је то крајњи показатељ америчке “интелигенције” точније недостатак исте, тада сте се преварили, 25% Американаца не зна да Земља кужи око Сунца. Сциенце Даилy је пренијела резултате истраживања калифорнијске Академије знаности у којем је откривен забрињавајући тренд срозавања америчког сустава едукације, нарочито на подручју опћих знаности.

Како би указали на потребу боље едукације и реформе школства калифорнијска Академија знаности је испитала тисућу пунољетних Американки и Американаца о подацима који се у развијеним земљама сматрају појмовима опћег знања из знаности.

Резултати из тог испитивања су сљедећи:

53% одраслих Американаца зна колико дана је потребно Земљи да направи пуни круг око Сунца.
59% одраслих Американаца зна да људи и диносауруси нису насељавали Земљу у исто вријеме.
Само 47% одраслих Американаца отприлике зна колико планетарне површине је прекривено морима.
Само 21% одраслих Американаца је одговорило точно на сва три питања.
Само 1% одраслих Американаца зна да је од све воде на планети 3% слатка вода, а остатак море.
50% испитаника није жељело нити нагађати постотак из претходног питања.
У испитивању је судјеловало 2200 пунољетних људи с подручја САД-а, одабир је начињен случајно, а питања постављена у овом испитивању су дио опћег знанственог образовања Американаца у вишим разредима основне школе и нижим разредима средње школе, точније из домене предмета биологије, кемије, физике и земљописа.

На десет истовјетних питања, просјек точних одговора је био 6,5, што је резултат једва довољан за пролазну оцјену.

Од тога је 74% судионика знало да Земља орбитира око Сунца.

Само 48% испитаника је знало да су људи еволуирали из животиње налик мајмуну.

Национална знанствена фондација врши овакво испитивање сваке двије године како би омогућила увид америчкој администрацији у Бијелој кући у опће знање пунољетних грађана САД-а.

Има ли свјетла на крају тунела?

С обзиром да се ИQ стално смањује диљем свијета, усудили би се закључити како нам не предстоји свијетла будућност, унаточ сталном увјеравању политичара како се на едукацију троше достатне количине новца. Заглупљивање и затупљивање људи је свјетски тренд. Будна и свјесна особа с развијеним алтруизмом и емпатијом је пријетња данашњем глобалном друштвеном уређењу, јер је оно направљено на лик и налик психопатима. Понеризација друштва је главна тема истраживања на нашем блогу јер психопати управљају овим свијетом, а нормалне и емпатичне људе сматрају опасношћу и евентуалним плијеном. Владајући психопати нас желе увјерити како су њихове ненормалне норме, њихови ненормални закони, њихове луђачке одлуке – правичне и поштене, ако у томе не успију, тада обични људи постају пријетња, опасност која се мора уништити, изолирати или исмијати.

Набројани знакови времена сами по себи говоре довољно о стању друштва у којем се налазимо, наравно да је њих пуно више, но ми их нисмо у стању све набројати. У задњих шест година дјеловања смо у готово четири тисуће чланака покушали обухватити најважније чимбенике, најмјеродавније примјере дефинитивног срозавања цивилизације и све снажније знакове срозавања и пропасти.

На нама је што ћемо с таквим информацијама направити, хоћемо ли остати нијеми свједоци или ћемо постати нешто друго.

Ауторска права© Матриx Wорлд 2011. до данас. Сва права придржана. Строго је забрањено копирање, распачавање, поновно објављивање или измјена било каквог материјала који се налази на блогу Матриx Wорлд без претходног писаног одобрења добивеног од уредништва Матриx Wорлд.

Поделите:

1 коментар

  1. Нама који ово анализирамо може делимично да се створи илузија да је све пропало. У принципу и треба да све пропадне, а најтеже ће пропасти конзервативно и традиционално дружтво коме није до дојења паса. Лепа вест је да ће овај западни пројекат прво њих трајно уништити, а затим и оно најважније -католичанство. Оно може да се мигољи колико хоће али засигурно ће крепати. Обавија ме осећај наде и делимичне среће!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here