Мацура у „Немањићима“: Глумићу млетачку принцезу

Поделите:

Треба да глумим млетачку принцезу, јер је аутентичан лик са мном, па су рекли да ћу на основу мог лика у „Немањићима“ глумити то, открила је Нада Мацура, а затим је додала и колико је новца зарадила од тог пројекта…

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура утрла је свој пут до звезда свакодневним укључивањима у јутарње програме, да би затим спорадичним гостовањима у бројним емисијама етаблирала себе као једну од јавних личности која због своје појаве и ставова буди велико интересовање и ужива одређену популарност.

Све то је довело до посла водитељке на „срећној телевизији“, а затим је стигла понуда да глуми у две епизоде серије „Ургентни центар“, што је Нада са одушевљењем прихватила, а затим и открила да ту неће морати много да глуми, јер ће практично играти саму себе.

Међутим, нова улога у серији „Немањићи“ је већ изазов за Мацуру, а ево шта она каже о тој роли, али и хонорару који је добила због учешћа у најскупљој серији у историји српске телевизије.

„Треба да глумим млетачку принцезу, јер је аутентичан лик са мном, па су рекли да ћу на основу мог лика у „Немањићима“ глумити то“, открила је Нада Мацура, а затим је додала и колико је новца зарадила од тог пројекта.

„Не добијам хонорар за ово. Ја сам глумац у епизодној улози, односно глумац гост. Тако сам и дошла и нисам схватала да треба да добијем неки хонорар.“

Извор: Блиц, Ексклузив

Поделите:

1 коментар

  1. Увек се треба кладити на људску глупост, она је безгранична.
    Србијица је земља чаробна, у њој жаба очас посла постане принцеза.
    И шта Вам фали, буните се, а живите у земљи бајки, као код Андерсена.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here