МАЈKЕ СРЕБРЕНИЦЕ СТАЛЕ У ОДБРАНУ НАСЕРА ОРИЋА: Ова фотографија их раскринкава!

Поделите:

Мунира је позната и по изјави да ужива као лорд

Фотографија испред суда у ком је изречена скандалозна ослобађајућа пресуда Насеру Орићу, одговорном за масовне злочине над Србима у Босни, шокирала је јавност, а коментари су да су “Мајке Сребренице по потреби и борци армије БиХ”

 

 

Мунира Субашић, позната по свом богатству у БиХ, дала је монструозну изјаву правдајући злочинца Орића.

– Ми смо ово очекивали, један велики циркус. Тужилаштво не смије узимати лажне сведоке, Тужилаштво мора радити по правди. Они у последње време хапсе жртве геноцида. Јако велики број злочинаца је слободан, нека не хватају људе који су шамарали. Нека хватају људе који су извршили злочине и геноцид – рекла је Субашић.

Мунира је позната и по изјави да ужива као лорд.

– Је*ем вам мајку, може ми вала бити 2.000 марака да трошим и да уживам ко лорд – изјавила је она у камеру.

Kада Хотић, чланица Удружења Покрет “Мајке енклава Сребреница и Жепа” појавила се 2005. као сведок одбране на суђењу злочинцу Насеру Орићу за злочине у селу Kравица и тада је испричала како је ушла у то место одмах после заузимања села у ком је тад извршен масакр над српским становништвом.

Она је сведочила да је ушла са торбом и осталим “торбарима” како би од Срба из Kравице крала храну, а бранила је Орића говорећи да су јединице тзв. Армије БиХ “акцију” у Kравици извеле “под притиском цивила”.

 

Kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here