Мајкл Kејн о Жан-Kлод Јункеру: “Ма каква ЕУ. До двадесете сам мислио да је Луксембург радио станица”

25 January 2017. Sir Michael Caine and wife Shakira leaving Scotts Restaurant Mayfair, London. Credit: O'Rourke/GoffPhotos.com Ref: KGC-81
Поделите:

“Нисам ни знао да је то држава, а он сада управља мојом земљом, и делује да му се не допадамо”

Један од најпопуларнијих британских глумаца Мајкл Kејн страствено подржава Брегзит, јер како каже – не жели да Великом Британијом владају бирократе из ЕУ.

Kејн је на филмском фестивалу у Венецији рекао да Британију “води човек који се зове Јункер”. Мислећи, наравно, на председника Европске комисије и бившег премијера Луксембурга Жан-Kлод Јункера.

“Док нисам напунио 20 година мислио сам да је Луксембург радио станица. Нисам ни знао да је то држава, а он сада управља мојом земљом, и делује да му се не допадамо”, навео је глумац, а преноси Н1.

Према његовим речима, његов глас за Брегзит није био због имиграције или економије већ зато што би “радије био сиромашни господар сопствене судбине него богати слуга туђе”.

Мајкл Kејн је добитник бројних глумачких награда а у филму “Мy Генератион”, документарцу о 60-им годинама који се приказује у Венецији, има улогу наратора.

 

 

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here