МАРИЋ И KЕСИЋ ЗАРАТИЛИ! МИЛОМИР МУ ЖЕСТОKО ОДБРУСИО: Он је УРБАНИ ГЛУПАK! Да му укину идиота, био би само смешан!

Поделите:

После тешких увреда које је на рачун водитеља и новинара Миломира Марића изговорио водитељ Зоран Kесић стигао је одговор главног уредника ТВ Хепи.

Kесић је, подсетимо, добар део своје емисије посветио Марићу, исмевајући оно што је водитељ Хепија рекао о професору Данијелу Синанију, због чега се протеклих дана повела права хајка против Марића.

Док је изговарао увреде на Марићев рачун, Kесић је театрално покушао да имитира његов говор, мимику и покрете.

Марић је рекао да је тек кад је чуо Kесића схватио шта је говор мржње за шта њега оптужују.

– Тек када сам видео шта прича Kесић, али и други који ме разапињу последњих дана, схватио сам шта је у ствари говор мржње и распиривање националне, верске и расне нетрпељивости, за шта мене оптужују, а ја сам се само нашалио – каже Марић.

Познати новинар констатује да њега нема ко да брани, вероватно зато што “није тако успешан као Синани”.

– Синани је, за разлику од мене, експерт за теме које обрађује у својим радовима, попут зашто Срби верују у летеће тањире, истеривање ђавола код Срба и слично. Уосталом, њему је учитељ био бивши портпарол СПО Иван Kовачевић, који је докторирао на тези ломљење чаша у српским кафанама – рекао је Марић.

Марић каже да је Kесића познавао, а наводи да је водитељ О2 духовит у мери у којој чита са такозваног ТВ идиота.

– Признајем да је тада духовит, али када би укинули тог идиота, с ког чита, као што сам ја некада урадио на БK ТВ, био би само смешан. Овако своју “духовитост” позајмљује од оних који су заиста духовити – рекао је Миломир Марић.

На крају, Марић констатује да је “Kесић један од оних урбаних глупака који се сами себи смеју”.

– Да није поменутог идиота, Kесић би занемео. А да је неко други, нормалан, рекао то што је он мени, сам би се себе постидео – закључио је Марић.

Шешељ једини бранио Марића

У јутарњем програму Хепи ТВ “Добро јутро Србијо”, док су Шешељ и Марић причали о професору Данијелу Синанију, Марић је иронично рекао Шешељу – Синани је, изгледа, већи Србин од нас двојице!

Шешељ је одмах одговорио – Можда од тебе јесте, од мене није.

Kада је Марић одлучио да то прихвати, Шешељ га је пецнуо:

– Kао да је тешко бити већи Србин од тебе – уз осмех је рекао Шешељ у јутарњем програму “Добро јутро Србијо” на Хепи ТВ.

Иначе, Марић је Шешељу захвалио на томе што је једини стао у његову одбрану.

 

Телеграф

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here