МАРИЋ: Волим старлете оне ће остати запамћене у историји

Поделите:

Миломир Марић је један од главних људи у ријалитију “Парови”, у ком махом улазе старлете, због чега га је јавност осуђивала, открио је истину о свему.

Наиме, како је вечито питање због чега брани те девојке, и због чега их промовише, Марић је у свом стилу одговорио.

“Зато што се ради се о најстаријем и најчаснијем занату. Срамота је што их зову погрдним именима, а такве жене су ушле у историју света. Биле су музе краљева и политичара. Такве жене дрмају и овом нашом политичком сценом, јер су музе многих политичара, од њих сам сазнао много више у каквој земљи живим него од разних политичких аналитичара.
Њима се поверавају најмоћнији и најбогатији људи. Оне могу да уздрмају најјаче политичке фотеље. Не бих их потцењивао”, рекао је Миломир.

На питање “Зашто браните учеснице ријалитија које су заправо проститутке?”, Марић није имао ништа неискренији одговор:

“То су жене меког срца и оне желе да помогну свакоме – од моћних политичара и бизнисмена до несрећника и социјалних случајева”, рекао је уредник.

 

 

 

 

Дневни журнал

Поделите:

3 Коментари

  1. lupeta kao i uvek..
    ako ih toliko voli što ne oženi neku pa je vodi kući??
    nego pravi medijski kupleraj kako bi stavio do znanja svima da ako kupleraj i burdelj egzistira na TV-u javno šta može da se očekuje od njega tajno..
    valda želi da se dokaže pred sopstvenom ženom kako je veliki mangup i ženskaroš i da je velika sreća što se zacopala baš u njega.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here