Брука – народни посланик о Младићу: Мариника Тепић: Ратко Младић је хтео да истреби читав један народ!

Поделите:

Поделите:

17 COMMENTS

 1. Сви Бошњаци су Срби! Неки Срби за себе кађу да су: Бошњаци, Хрвати, Македонци, Словенци…неки да су Мађари, Румуни, Бугари, Турци…
  Који је народ Младић хтео да истреби?
  Ако се Србин промени веру добије друго име подсвест никад не промени зна да је Србин а да је трајно изгубио првона срБско име

 2. Сви Бошњаци су Срби! Неки Срби за себе кажу да су: Бошњаци, Хрвати, Македонци, Словенци…неки да су Мађари, Румуни, Бугари, Турци…
  Који је народ Младић хтео да истреби?
  Ако Србин промени веру добије друго име подсвест никад не промени зна да је Србин а да је трајно изгубио прво на срБско име

 3. Hm,hmm…svi,svi,svi su Srbi, i Robert Mugabe,samo je promenuo ime i boju koze “ ali,ima puno,potomaka turaka..ili su,svojom voljom napravili izmene,izopstili se,a to jevgore da su rodjeni takvi. Zasto je to uradjeno,milom ili silom,je nebitno-nisu vise asrbi.

 4. Nije Mladić hteo da „iztrebi ceo jedan narod“ nego postoji nešto što se zove „kolektivno pamćenje“ a ono govori da je obrnuto od takve tvrdnje, odnosno, da postoje politički krugovi koji nedaju da dođe do nekog (ajd’ da kažemo) „istorijskog pomirenja“ između Srba i (recimo) Bošnjaka i isto tako između Srba i Hrvata nego stalno otvaraju „stare rane“, u tome je problem! Znamo koji su to „politički krugovi“ i koji drže i iznova napinju tenzije!

 5. А где су докази за ту тврдњу?
  У лудој глави НАЦИ плаћенице!
  Генерал ратко Младић ушао у зону Сребрнице по подобрењу
  комканде холандског батаљона – мировњака те демилитарозоване
  зон – са “геноцидним“ намерама?!
  Зашто је НАТО на сва документа у вези са Сребрницдим ставио забрану
  отварања за наредних 3о година, ако су та документа доказ за “ГЕНОЦОИДНУ
  НАМЕРЕУ“ генеала Ратка Младића?
  Драган Славнић

 6. Благо оном ко довијека живи, имао се рашта и родити“

  Захваљујући Младићу многе су се српске мајке у Српској обрадовале својој деци и живе у слободи.
  Можда би Нато господа више волела да су босански Срби доживели судбину крајишких Срба и остали без слободе, земље.
  Младић је од збуњених остатака ЈНА којима су убијали на стотину младих војника, направио једну чврсту, организовану војску.
  У време невероватних и нама тада неразумљивих притисака, он је делао- бранио је свој народ. Частан војник и велики генерал.

 7. Мариника, Сестро Мила, шта Ти, написа и оста жива?! Да је Ратко Младић, СРПСКИ Генерал, хтео да“ затре“, један Народ, једну Нацију, не би имао потребе да одваја, Жене, Децу, Старе и Болесне из тог Народа и да их евакуише на сигурно, за разлику од појединаца из тог Народа, који су попалили и побили многа села око Дрине!!!

 8. Нормално је било да се војно способни мушкарци испитају, сумњиви задрже, а остали сместа размене за Србе. И није их било више од 1000, нити су побијени. Ваљда неко има списак издвојених и списак доказано побијених – па нека упореди.

 9. ko ce onim majkama dvojice gardista vratiti sinove jer se komunisticka picka od generala krila a sinovi likvidirani. Tipcan komunisticko-udbaski fazon likvidacije. Mladicu picko komunisticka truni u zatvoru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here