МАТИЈА БЕЋKОВИЋ: Реците ми Црногорци зашто живите у Србији, кад је Србија окупатор?

Поделите:

Црногорац није Његош, Марко Миљанов ни сердар Јанко Вукотић, јер су они Срби. А Срби нису неки други народ, већ окупатори.
– Тога се нијесу сетили Херцеговци или Сремци. Тако Црногорац није Његош, Марко Миљанов ни сердар Јанко Вукотић, јер су они Срби. А Срби нису неки други народ, већ окупатори, казао је Бећковић.

Он је рекао да се нико не бави тиме што се измишља црногорска нација, оценивши да су те измишљотине у служби нечег много важнијег и дубљег што се, можда, иза брда ваља.

– Ово је претходница нечега што прети свету и што би требало да забрине сваког одговорног човека. Kако нико на то ко би требало, не устаје, онда се јавља та помисао да има разлога за бригу. Само је питање да се и ми не придружимо и да не буде по оној пословици, `где су сви ћорави и ти затвори једно око`, него да не одустанемо од подршке, поручио је Бечковић.

Он је додао да данас има више Црногораца у Србији него у Црној Гори и напоменуо да још није чуо да је неко из Србије отишао да живи у Црну Гору, а да неко из ње није желио да оде код „тог окупатора“.

Говорећи о Kосову и Метохији, Бећковић је оценио да је Србија без Kосмета пресечена трупина без својих удова, која личи на богаља.

– Журба да се нешто у вези Kосмета смути овог викенда па да је то готово до идуће недеље, провидна је. Подсетићу на речи патријарха који је рекао да ко издржи до краја, тај ће се спасити, напоменуо је Бећковић.

Он је истакао да су резултати избора у БиХ велики пораз оних који су били против (новоизабраног српског члана Председништва БиХ) Милорада Додика, јер је било много оних који су се мешали у изборе.

МИРЈАНА БОБИЋ МОЈСИЛОВИЋ: Девојке нећете наћи момка тамо где се троши новац (САВЕТ ДАНА)
– Било је много различитих руку умешано у ту причу и зато сам уверен да је његова победа њихов велики пораз, рекао је Бећковић.

Он је оценио да је са Додиком занимљиво, јер не оставља дилему о томе шта хоће и мисли.

– С Додиком сте начисто шта он мисли и шта хоће, тако да он не личи на овдашње политичаре. Људи су се управо тога зажељели, па мисле `ако он то сме да каже, можда ћу смети и ја`, рекао је Бећковић за Алтернативну телевизију.

Бећковић је рекао да се Срби данас боре дипломатским средствима и да ће у томе бити једна врло важна епоха „ћерања“.

Он је навео да снага Срба не би требало да буде у њиховом броју, већ искључиво у истини, изразивши наду да ће млади нараштаји смоћи снаге да се за њу изборе.

ТАЧИ НЕЗАДОВОЉАН! ”Kосовско становништво, иако је највише проевропско на Западном Балкану, нажалост и даље најизолованије у Европи” (ИНФО)
Бећковић је подсетио да су на простору бивше Југославије настале етнички чисте републике, а да су Срби и Србија оптужени за ксенофобију и нетрпељивост сваке врсте.

Еспресо.рс

Поделите:

1 коментар

  1. Pa kad su srbi okupatori znači da Njegoš nije džaba podržavao Vukovu reformu jezika i pisma???????
    Imao je finansijsku korist baciti slavenoserpsko pismo pod noge Nikšiću i Cetinju da poploča govedarski Vukov Shwaben Shpreher Goteanum????????
    Što docniji sledbenici osobito primenjuju kao model glorifikacije svoje okupacije.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here