Меденица: У распопа Мираша очи Павелића, крв Лубурића, проклетство Дрљевића

Поделите:

Вазда ваља напомињати да је до јуче био заклет у свету Српку православну цркву, светосавац, Србин до коске које су му временом изјеле гордост, свакојаки греси и гола, безочна крађа због које је и изопштен из СПЦ

Погрешна је и погубна тврдња да речима аветног секташког шамана Милогорја- Мирашу Дедеићу не треба давати значаја, напротив, ваљало би одговарати на сваку реч седобрадог душевног болесника, јер само тако постоји шанса да се Црна Гора и Србија ишчупају из ђавољих канџи старе барабе!

Ништа што та фукара каже није наивно, свака његова реч кипти суштим злом и мржњом, а уколико му се поваздан не одговара временом ће његови пасјалуци постат беседе и проповеди, завешће неки млад, наиван, накриво национално накалемљен свет, а они су ти који ће сутра још грђе од њега ударати на све свето и заветно у Црној Гори и Србији!

Мираш је неспорно шизофрена приказа, али одлично служи као бомба са успореним али разорним дејством и, понављам, ваља ту поган свакодневно демонтирати и истистирати на дијагнози: ђаволоимана будала!

Вазда ваља напомињати да је до јуче био заклет у свету Српку православну цркву, светосавац, Србин до коске које су му временом изјеле гордост, свакојаки греси и гола, безочна крађа због које је и изопштен из СПЦ!

Као такав, огољени лопов и лудак, очајник, дао се у ђавоље вирове млатећи некаквим жезлом и крстом из њих, заправо витлајући трозупцем и пентаграмом…
Мираш манити је, за вас који му верујете а могао бих се животом заклети да му не верујете ни реч, погубнији неголи за нас којима је јасно да је реч о душевнм болеснику на радној терапији код једнако оболелог Мила репатог Ђукановића!

Проповеда ли поменута сподоба ишта осим патолошке мржње, лажи и душевне губе?!
Вала, баш ништа осим тога, а ако је то оно за чим се водите и ушта бирате да верујете путеви су вам мрачни и лелејски!

Запитајте се, луталице, која вам и каква то опасност прети од цркве у којој сте крштени, у којој су вам колена до у недоглед крштавана, црква за коју су не питајући за цену и ваши преци били спремни да пострадају?

Мислите ли да су грешили? Да су били заведени и поробљени светосављем?!
Па, ако су они грешили што сте онда ви до њихов грех и грешка, а себе једино тако можете доживљавати уколико се Мирашево- Миловој секти приклањате!
У том случају немате ни јуче а богами ни сутра, јер оба су вам уклесана на праотачке камене белеге и уписане у књиге цркве која вас је као мајка и задојила и однеговала и начинила људе од вас!

Црква, мајка, које се одричете и на коју потежете димискију не схватајући да сваки пута кад замахнете на њу- одсецате део по део себе…
Нуди ли вам душевни богаљ хришћанство, православље?!
Које се то кукавно православље темељи на суштој, огњеној мржњи и жељи да је у комшије, брата, више гробова неголи колевки?!

Које то православље позива на сатирање богомоља православних и прогон оних који се моле за спасење душа ваших, до исто оно које су Секула Дрљевић, Макс Лубурић и Анте Павелић произвели у „православље“ на „литургији“ прекланих вратова деце, жена, стараца, немоћних, одлучних да икону и канднило бране док је даха у њима?!

Загледајте се у несрећу брадату и видећете очи Павелића, крв Лубурића, проклетство Дрљевића, сабрано и оживљено у једној сподоби!

Ми, ваша браћа и сестре знамо у кога и шта верујемо!

Знамо за шта на ваља пострадати јер је од живота веће, а зате ли ви?!
Ви, верујући у неверу немате за шта пострадати јер сте страдали самом вером у те „путире“ у којима није крв Христова већ ваших предака и потомака, којом вас причешћују!

Кад вас нагнају да пред нас с иконама станете с исуканим димискијама хоћете ли ударити и пасти плачно на колена?
Ми се молимо за вас, чувамо довољно места на нашему путу да имате где утећи у покајање, носимо и ваше крстове док вас митрополит ђавољо- крвнички товари стењем и каменом, убеђујући вас да је наопак крст једнако крст!
Дозовите се себи што пре, јер задње је време!
Не за нас, ништа он и она божанска му поган не могу учини светој Српској православној цркви, али вама могу и хоће довека!
Огрезнете ли у веру мржље, лажи и крви- судњега дана ћете дозивати Бога, а на вапаје ће вам се одазвати онај чији сте троузбац, рачвасти језик и рогове примили за светиње!

Ми ћемо се, ваша браћа, довека молити за вас, но је страхотно што ви у молитви за себе нећете моћи да пронађете себе, ни да се сетите имена својега!
Презрите отпаднике од вере, душе, људскости, да вас сутра не би презирали потомци који ће корен и иденитет тражити на гомили пеплишта сагорелих душа…

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here