Медојевић: Ђукановић и ДПС највећа претња миру и безбедности

Поделите:

“Обавјестио сам моје пријатеље у НАТО да нам треба снажна политичка, финансијска кадровска, оперативна и техничка подршка за борбу против ове хоботнице”

Пређедник Покрета за промјене Небојша Медојевић оцијенио је да су предсједник Црне Горе Мило Ђукановић и његова “терористичка организација ДПС” највећа пријетња миру и безбједности.

У саопштењу, он наводи да се ДПС који се заснивана “на шверцу наркотика и цигарета и прању новца мора забранити”.

Лидер ПзП-а је навео да се имовина ДПС-а “мора национализована”, као и да се “кључне вође оптуже и осуде пред судовима Црне Горе”.

“Балканска конфедерација организованог криминала на чијем је челу Ђукановић је пријетња безбједности Европе, а и САД и под интензивним је истрагама највећих безбједносних служби свијета. Обавјестио сам моје пријатеље у НАТО да нам треба снажна политичка, финансијска кадровска, оперативна и техничка подршка за борбу против ове хоботнице”, навео је Медојевић.

Додаје да је “ова организација и највећи изазов за нову владу”, те да ту “не би смјело да буде премишљања, чекања, оклијевања и тражења идеолошких алибија”.

“Ђукановић мора бити процесуиран као вођа опасне тероростичке организације која најављује јавно преко РТЦГ терористичке акције против грађана, лидера нове власти и вјераких поглавара. Позивамо све чланове ДПС којима је на срцу Црна Гора и желе да се мијења и развија у миру, да напусте ову терористичку организацију која најављује насиље и тероризам. Ђукановићи не бране Црну Гору него опљачкане милијарде. Оне нијесу у шуми него на приватним рачунима ван земље”, навео је Медојевић

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here