Медојевић: Ђукановић прешао црту – користи НАТО брод за шверц кокаина!

Поделите:

Мило Ђукановић је прешао црвену линију. Да се користи ратни брод Морнарице државе чланице НАТО за шверц кокаина из једне у другу државу НАТО (Турска или Грчка) је превише. То и он зна. Због тога се онолико знојио на прес-конференцији која је одржана непосредно након објављивања те вијести, реаговао је лидер ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић, поводим вијести да је јуче на војном броду „Јадран“ заплијењено неколико десетина килограма дроге.

„Оваква спрдња са НАТО никад није виђена, до сада. А вјероватно да је дојаву Војној обавјештајној служби дао НАТО, јер ДЕА већ од 2005. године Црну Гору третира као безбједносну пријетњу са аспекта шверца наркотика и финасирања тероризма“, нагласио је Медојевић.

Ко ће све да плати политичку цијену овог скандала, напомиње лидер Покрета за промјене, тек ће се видјети.

„Војну службу контролише Душко Марковић, преко Миљана Перовића, његовог оданог војника, а тамо му је запослен и син.

Марковић је јуче похвалио акцију Војне службе и Војне полиције, а Ђукановић није.

Да ли је Војна служба о овој акцији информисала АНБ (која је по закону једина задужена за оперативни обавјештајни рад у вези организованог криминала) или Катнићев специјални полицијски тим? Од одговора на ова питања знаћемо и чија је ово била дрога. Мада, већ сви знамо чија. Режимска 100%. Још увијек не знамо којег клана“, нагласио је Медојевић.

Али, додаје он, сад је у све укључена и војска која има међународне обавезе у оквиру НАТО.

„А то може да боли! Ако ДЕА буде тражила хапшење вођа клана, то ће се морати урадити. Ма колико високо били позиционирани у режиму.

Водник није запалио жито“, поручио је један од лидера Демократског фронта.

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here